Hocam bana bir tek Rekabetçi girdiğimde hileci geliyor. Ona da 21 level olup girmek en mantıklısı.Hilelere çözüm bulamadıktan sonra Rank atlasanız ne. Az önce "Mevlana'ya" denk geldik hem de aynı adama 2 oyun üst üstte. Rezil durumda artık CS. En kısa zamanda Faceit'e geçmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla.
Hilelere çözüm bulamadıktan sonra rank atlasanız ne. Az önce "mevlana'ya" denk geldik hem de aynı adama 2 oyun üst üstte. Rezil durumda artık CS. En kısa zamanda Faceit'e geçmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla.
Çok yerinde bir cevap.Gidip GabeN'a soralim o da cevap veremez bu sorunuza.
Saatiniz nedir?Hilelere çözüm bulamadıktan sonra Rank atlasanız ne. Az önce "Mevlana'ya" denk geldik hem de aynı adama 2 oyun üst üstte. Rezil durumda artık CS. En kısa zamanda Faceit'e geçmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla.
20 galibiyette 1 rank atlanıyor diye biliyorum.
Valla hocam çıktığı günden beri oynuyorum. Son 4-5 ayda aşırı derecede gelmeye başladı. Hani yeni kullanıcı vs. olsam , oynayamasam millete hile diye çamur atsam anlarımda , ciddi anlamda saçmalamaya başladılar.Hocam bana bir tek Rekabetçi girdiğimde hileci geliyor. Ona da 21 level olup girmek en mantıklısı.
Evet hocam 2014 senesinden beri oynuyorum.Premium musunuz?
1501 saatim var hocam ve neredeyse her etkinliği satın alıp oynuyorum.Çok yerinde bir cevap.
Saatiniz nedir?
Aynı harita havuzunu oynamak yerine, farklı haritalar oynamak çok etki ediyor bence. Vertigo'da 3 el üst üste win alınca rütbem yükselmişti. EDO olmaya bak ve görev yapmaya dikkat et fazla frag her zaman yüksek rütbe demek değildir. Bomba kurmak, rehine kurtarmak ve bomba imha etmek puana ciddi anlamda etki ediyor. Zaten görevleri yaptığında genelde EDO alıyorsun.CS:GO'da 20 galibiyetim var iken 2 günde bunu 32'ye yükselttim ama rankım halen aynı. Ne yapabilirim?
Vallahi hocam çıktığı günden beri oynuyorum. Son 4-5 ayda aşırı derecede gelmeye başladı. Hani yeni kullanıcı vs. olsam, oynayamasam millete hile diye çamur atsam anlarımda, ciddi anlamda saçmalamaya başladılar.
Evet hocam 2014 senesinden beri oynuyorum.
1501 saatim var hocam ve neredeyse her etkinliği satın alıp oynuyorum.
Zaten üst üste 20 maç kazanmış.Ya da maç kazanmak gerekiyor bildiğim kadarıyla.
Neden ilginç olsun ki ?Hocam benim abimin hesabı var Premium değil kaç kere rekabetçi yoldaş girdim hiçte hile gelmedi steamınızı verir misiniz bir bakalım, bir de artık ranka göre değil performansa göre geliyor ve güven faktörünüz çok düşükse ondan da kaynaklı olabiliyor, ayrıca 2014'den beri 1500 saat olmasıda bir hayli ilginç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.