CS:GO neden kaldırıldı?

BenAdaletim

Femtopat
Katılım
27 Eylül 2023
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim bilgisayarım CS2 açmıyor ama CS:GO'da 50-60 FPS alıyordum. Sorum şu: Neden CS2'yi ekleyip CS:GO'yu kaldırdılar? İkisi de kalsaydı olmaz mıydı? İsteyen CS:GO oynardı, isteyen CS2.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mart 2023'te ilk kapalı beta duyurulduğunda haber verdiler zaten CS:GO'nun üzerine güncelleme olarak geleceğini. Koskoca eşya ekonomisini ve oyuncu kitlesini ayırmak istemediler muhtemelen, aksi halde CS2 bir süre ölü takılırdı bu yüzden.
 
Son düzenleme:
Benim bilgisayarım CS2 açmıyor ama CS:GO'da 50-60 FPS alıyordum. Sorum şu: Neden CS2'yi ekleyip CS:GO'yu kaldırdılar? İkisi de kalsaydı olmaz mıydı? İsteyen CS:GO oynardı, isteyen CS2.

Bence en iyisi yapıldı öyle bir durumda CS:GO'ya da bakılması gerekirdi bu da ayrı masraf ve uğraş, bakılmasa daha kötü çünkü zaten hile dolu oyun daha da berbat hale gelirdi tüm odağın CS2 üzerinde olması daha iyi ileri zamanlarda optimizasyon düzeltmelerinin geleceğini düşünüyorum.
 
Öyle bir imkan olması zordu. Zaten baştan beride bir güncelleme olarak geleceği söyleniyordu ha şahsen öyle bir şey olsaydı ikisi için ayrı sunucular açmaları gerekicekti bu da ayrı bir eko sistem demek ayrı güncellemeler demek, ayrı kontroller vesaire. Bu da Valve için çok fazla maddi zarar getirebilirdi ya CS 2 tutmasaydı boşa çıkacaktı falan fistan diye gider bu konuda uzar.
 
1696104054503.png


1696104062704.png


12-13 GB gibi bir güncelleme gelecek bundan sonra CS:GO'ya giriliyor. Topluluk sunucuları, atölye haritaları ve botlarla maç yapılabiliyor.
 
En başından beri söylenen bir şeydi. Oyun çıktığında olan oyunun üstüne çıkacağı. Bence gayet iyi oldu. CS:GO kalkmasaydı CS 2'ye olan istek azalırdı.
 
Source'tan da tecrübeliler. Dönemine göre grafikleri çok ileride olan ve Steam ile yakın zamanda çıkan Source'a ilgi düşük kaldı ve herkes ilk oyuna devam etti ve Source ölü doğdu.
 

Geri
Yukarı