CS:GO Neden Oynanmaz?

Hem prime olan hem prime olmayan hesaplarımda çok nadir hile gördüm. Zaman zaman artıyor ya da azalıyor tabii, her gördüğüme hile demiyorum oynayışına bakıp yorum yapıyorum. Sizi her öldüren hile olmuyor sizden daha iyi oluyor ve ağlamanıza gerek yok, oyunda hile yok mu derseniz tabii ki var yok demiyorum ama şansa bağlı durum bu, ne kadar önlem alsanız da her oyunda berbat oyuncular var ve bunlar hileye başvuruyor sonrasında da bu tarz tartışmalar çıkıyor. Hile olmayan bir oyun yok, hiç hile olmadığını düşündüğünüz oyunda bile hile var. Yani özetle şansa bağlı bir durum ve her oyunda hile var kaçınılmaz.

Savunan herkesin 2 bahanesi var birincisi herkese hile demeyin ikincisi de zaten her oyunda hile var komik gercekten.

Adam 5dk de yaptığı mevlana hackle ban yemeden 1hafta civarı oynuyor VAC yiyincede 2dk de yeni hesap açıyor. İp ban gibi bir şey olsa güzel olur.

Kusura bakma ama kimse senin gibi saatlerini CS'ye atamak, steam hesabına deli gibi para yüklemek, her ücretsiz oyunu takip etmek ve sıkılacağı oyunlarda saat kasmak zorunda değil lakin bir kişi hile kullanmıyorsa oyun sağlayıcısı ona olabilecek en sorunsuz oyunu vermek "zorunda" bak hile kesinlikle tamamen kaldırılabilir demiyorum yalnız emek vermek "zorunda" oyuncularına iyi bir deneyim vermek için. Yani şu "Steam hesağbın düşüğk, cs oynamağn lazğm, hüğ bana geğlmiyor sağna da geğlmiyordur." kafasından çıkın.

Hocam valorant'a biraz ara verip arkadaşla birlikte yoldaş başladık. Aynı şekilde rekabetçi'de atıyoruz. Oyun çok sarıyor prime olmamama rağmen hile gelmiyor. Flame yok küfür yok. Oynanılmayacak bir yanı yok. Ama ciddi tryhard bir şekilde rank kasılır mı? Onu bilemem.

Her oyunda hile vardın hatta hiç hileyi direk tespit edip banlayan sandığımız valoranttada hile var ama her el de hile gelmemeli çok sinir bozucu yani benim CS:GO'da rekorum bir maçta 9 hileci gelmesi o hileyi kullanmayan 1 kişi benim.

Herkesin çok kolay bir şekilde hile açması hilelerin yaygın olması ve ban sisteminin yetersiz olması (örneğin IP ban atılmalı) gayet yeterli bir sebep bana kalırsa.

Valorant CS'ye rekabet edebilecek bir oyun zaten değil ilerde de o seviyeye gelemez. Siz bence de uğraşmayın oyunu bırakın, kötüler giderse Nova rankta bile rekabet ortamı oluşur zevk alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…