CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.392
Basbayağı söylemek istediğimi söylemişimi, "bana gelmiyor diye sana da gelmiyor" kafasından çıkın demişim, çelişkiyi göremedim.
Bize demişsiniz fakat hileye denk gelince oyun hileden geçilmiyor diyen kim? Çelişki bu.
Neden oynanmaz açıklayayım. Geçen sene hayatımda ilk defa CS:GO oynayacaktım. Oyuna girdim ve duvarın arkasından headshot yedim. Söyleyeceklerim bu kadar.
Bırakın oynamayın hocam hs yiyince ağlayacaksanız.

Bize demişsiniz fakat hileye denk gelince oyun hileden geçilmiyor diyen kim? Çelişki bu.
Benimle aynı durumu yaşayan (kaç) binler görmek isterseniz internette veya steam'de biraz takılmanız yeterlidir. Ve bana bu kadar hile gelirken sadece bana gelmesi gibi bir durum söz konusu zaten değil ah come on dostum CS:GO'dan bahsediyoruz en güvenilir korumaya sahip oyun sonuçta, benim hatam. 🥲

Benimle aynı durumu yaşayan (kaç) binler görmek isterseniz internette veya steam'de biraz takılmanız yeterlidir. Ve bana bu kadar hile gelirken sadece bana gelmesi gibi bir durum söz konusu zaten değil ah come on dostum CS:GO'dan bahsediyoruz en güvenilir korumaya sahip oyun sonuçta, benim hatam. 🥲
Hile görenler kadar görmeyenler de var "kendi" konunuzu okursanız anlarsınız.

Tabi canım her el hile geliyor ? Sadece son zamanlarda legit oynayanların sayısı arttı o kadar.
%70 80 Kafa oranı ile oynuyorum bana hile diyenlerde çok lakin her iyi oynayana hile mi deniliyor anlamadım açıkçası ?

Kardesim demek ki hile var oyunda, oyuncularin yarisi hile goruyor sen bunun neyini anlayamiyorsun? Sadece biraz objektif baksaniz anlayacaksiniz zaten. Koru korune savunuyorsunuz oyunu.
Tabi canım her el hile geliyor ? Sadece son zamanlarda legit oynayanların sayısı arttı o kadar.
%70 80 Kafa oranı ile oynuyorum bana hile diyenlerde çok lakin her iyi oynayana hile mi deniliyor anlamadım açıkçası ?
5 elden 2sinde geldi, yeterli mi?

Ya diyelim öyle diyelim eşitler %50 oran ne demek farkında mısın? 😳 Asıl çelişkinin burada olduğunu düşünüyorum, oynanabilir dediğin oyunda %50 hile olursa bi' sıkıntı var.
CS:GO'da HS atan tek kişi sensin hocam... Şu konuda hile dediğim adamların hepsinin spinbot kullandığını belirteyim, bazen şunu dediğim de oldu kendimce: "bu adam legit oynuyor" o adam da birkaç el sonra spinbot açınca görüyorum zaten hile kullandığını.

Ya diyelim öyle diyelim eşitler %50 oran ne demek farkında mısın? 😳 Asıl çelişkinin burada olduğunu düşünüyorum, oynanabilir dediğin oyunda %50 hile olursa bi' sıkıntı var.
%50 iyi bir oran demek ki arkadasa gore. Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin mantigi. Kendisine gelmiyor diye %50 ihtimalle hile gelse bile umrunda degil.

Sadece soruyorum bakın sadece soruyorum. Lobiden eşleştirmeyle türklerle takım yapıp oyuna girdiniz. Yanınızdaki adamlar 2 dakika sonra karşıya hile demez ise oyunu bırakırım. Türklerin çoğu aynı kusura bakmayın.
Burada Fanboyluk yapma gibi bir amacımda yok ama durum ortada.

Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “HvH” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (Kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde 😆. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...
Oynanır aslında, tasavvuf öğreniyoruz, duvardan izlemeyi öğreniyoruz. Kardeşim gelirken duvardan izleyip tek attım ona geçen gün. Также учит русский язык , Но читы тоже.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı