CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.396
Hem prime olan hem prime olmayan hesaplarımda çok nadir hile gördüm. Zaman zaman artıyor ya da azalıyor tabii, her gördüğüme hile demiyorum oynayışına bakıp yorum yapıyorum. Sizi her öldüren hile olmuyor sizden daha iyi oluyor ve ağlamanıza gerek yok, oyunda hile yok mu derseniz tabii ki var yok demiyorum ama şansa bağlı durum bu, ne kadar önlem alsanız da her oyunda berbat oyuncular var ve bunlar hileye başvuruyor sonrasında da bu tarz tartışmalar çıkıyor. Hile olmayan bir oyun yok, hiç hile olmadığını düşündüğünüz oyunda bile hile var. Yani özetle şansa bağlı bir durum ve her oyunda hile var kaçınılmaz.

Hem prime olan hem prime olmayan hesaplarımda çok nadir hile gördüm. Zaman zaman artıyor ya da azalıyor tabii, her gördüğüme hile demiyorum oynayışına bakıp yorum yapıyorum. Sizi her öldüren hile olmuyor sizden daha iyi oluyor ve ağlamanıza gerek yok, oyunda hile yok mu derseniz tabii ki var yok demiyorum ama şansa bağlı durum bu, ne kadar önlem alsanız da her oyunda berbat oyuncular var ve bunlar hileye başvuruyor sonrasında da bu tarz tartışmalar çıkıyor. Hile olmayan bir oyun yok, hiç hile olmadığını düşündüğünüz oyunda bile hile var. Yani özetle şansa bağlı bir durum ve her oyunda hile var kaçınılmaz.
Savunan herkesin 2 bahanesi var birincisi herkese hile demeyin ikincisi de zaten her oyunda hile var :D komik gercekten.

Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “hvh” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) Sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde 😆. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. Takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...

Adam 5dk de yaptığı mevlana hackle ban yemeden 1hafta civarı oynuyor VAC yiyincede 2dk de yeni hesap açıyor. İp ban gibi bir şey olsa güzel olur.

Gelmiyor kardeşim. Valve'nin en büyük sorunu hile falan değil sizin gibi oyuncular. Hesabınızda sadece CS:GO olursa CS:GO'da az saat oynaman olursa Steam hesabına sadece CS:GO alacak kadar para attıysan tabii ki gelir. Hile her oyunda var. Sadece CS:GO'da değil. Rankım global. Toplam olarak 3 farklı hesaptan 5K saatim var. Steam hesabımın içerisindeki oyunlarının değeri 30k bana global eloda çok nadir denk geliyor. Gelen direk mevlana açan adam. Benden düşüklerle dmg le lemlerle giriyorum. Karşıma benim gibi oyuncular geliyor. Yine hile yok bir şey yok tertemiz oyun oynuyorum. Son 5 aydır toplasan 10 maçıma hile gelmiştir oda lobiden girdiğim insanların güven faktörü ve hesaplarıyla alakalı. 5 aydır 300 maçta 10 hile gelmesini de anlayışla karşılarım :)
Kusura bakma ama kimse senin gibi saatlerini CS'ye atamak, steam hesabına deli gibi para yüklemek, her ücretsiz oyunu takip etmek ve sıkılacağı oyunlarda saat kasmak zorunda değil lakin bir kişi hile kullanmıyorsa oyun sağlayıcısı ona olabilecek en sorunsuz oyunu vermek "zorunda" bak hile kesinlikle tamamen kaldırılabilir demiyorum yalnız emek vermek "zorunda" oyuncularına iyi bir deneyim vermek için. Yani şu "Steam hesağbın düşüğk, cs oynamağn lazğm, hüğ bana geğlmiyor sağna da geğlmiyordur." kafasından çıkın.

Hocam valorant'a biraz ara verip arkadaşla birlikte yoldaş başladık. Aynı şekilde rekabetçi'de atıyoruz. Oyun çok sarıyor prime olmamama rağmen hile gelmiyor. Flame yok küfür yok. Oynanılmayacak bir yanı yok. Ama ciddi tryhard bir şekilde rank kasılır mı? Onu bilemem.

Her oyunda hile vardır. CS:GO ise neredeyse 9 yıllık bir oyun. Doğal olarak hilesini yapmak için uğraşanlar tabii ki daha çok olacaktır. VAC gayet iyi çalışıyor aslında. Açıklamam gerekirse durum şundan ibaret; piyasada hala VAC tarafından tespit edilememiş çok fazla hile var. VAC sistemi bu hileleri tespit ettiği anda zaten hemen müdahale ediyor, hile kullanıcıları direkt yasaklanıyorlar. False-positive dediğimiz olay yaşanmasın diye süreç uzuyor olabilir. Örnek vermek gerekirse, bilgisayarındaki temizlik yazılımından veya Razer Synapse gibi klavye ışığını veya mouse DPI'ını ayarlayan yazılımlardan yasaklanmak kimse istemez.

Her oyunda hile vardın hatta hiç hileyi direk tespit edip banlayan sandığımız valoranttada hile var ama her el de hile gelmemeli çok sinir bozucu yani benim CS:GO'da rekorum bir maçta 9 hileci gelmesi o hileyi kullanmayan 1 kişi benim.

Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “hvh” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) Sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde 😆. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. Takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...

Herkesin çok kolay bir şekilde hile açması hilelerin yaygın olması ve ban sisteminin yetersiz olması (örneğin IP ban atılmalı) gayet yeterli bir sebep bana kalırsa.

Hileler bile başlı başına yeter. Yok şu rütbeye gel yok para ver yok hesabını 21 seviyeye çıkar yok girdiğin kişilere dikkat et yok FACEIT veya ESEA al. Kim uğraşacak bunlarla ya?

İyi ki VALORANT çıkmış. Özellikle hile konusunda harikalar. Belki rekabet olursa CS düzelir biraz.
Valorant CS'ye rekabet edebilecek bir oyun zaten değil ilerde de o seviyeye gelemez. Siz bence de uğraşmayın oyunu bırakın, kötüler giderse Nova rankta bile rekabet ortamı oluşur zevk alırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı