CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.371
Sadece soruyorum bakın sadece soruyorum. Lobiden eşleştirmeyle türklerle takım yapıp oyuna girdiniz. Yanınızdaki adamlar 2 dakika sonra karşıya hile demez ise oyunu bırakırım. Türklerin çoğu aynı kusura bakmayın.
Burada Fanboyluk yapma gibi bir amacımda yok ama durum ortada.
Genelde silverdan çıkamayan adamlardan bahsediyorsunuz muhtemelen. Lütfen rica ediyorum iyi oyuncuları onlarla karıştırmayın. Şu konunun mesajlarının çeyreği şunu anlatmakla geçti...

Sadece soruyorum bakın sadece soruyorum. Lobiden eşleştirmeyle türklerle takım yapıp oyuna girdiniz. Yanınızdaki adamlar 2 dakika sonra karşıya hile demez ise oyunu bırakırım. Türklerin çoğu aynı kusura bakmayın.
Burada Fanboyluk yapma gibi bir amacımda yok ama durum ortada.
Cogu ayni diye hepsi olmuyor. Ayrica sanki sadece bizim millet yapiyor. 5 oyun giriyorsam 3unde ez VAC yaziyorlar veya HvH yazip spinbot aciyorlar.

Genelde Silver'dan çıkamayan adamlardan bahsediyorsunuz muhtemelen. Lütfen rica ediyorum iyi oyuncuları onlarla karıştırmayın. Şu konunun mesajlarının çeyreği şunu anlatmakla geçti...

Hayır kartal elodayım hala dediğim insanlarla karşılaşıyorum.

Cogu ayni diye hepsi olmuyor. Ayrica sanki sadece bizim millet yapiyor. 5 oyun giriyorsam 3'unde ez VAC yaziyorlar veya hvh yazip spinbot aciyorlar.

Çoğu demişim zaten hepsi dememişim?

Yorumların birkaçını hızlıca okuyabildim. Malesef CS:GO her rank sisteminde hala hile dolu. Evlenmeden önce tamam oyunu bıraktım dediğim hesabımda 2000 saatim vardı. Şuan da yeni hesabımda 500 saatim var. Seçkin Muhafız seviyesinde oynuyorum ve Usta Muhafız/Usta Kartal ranklarında oynayan bir çok hile gördüm. En son maçta Bingöl'de internet kafesinde benimle oynayan (rank: usta kartal) bir arkadaş sadece izliyor ve info veriyordu. Hatta "ben banlanmam yea bir yıl oldu hala oynuyorum" demesinin üzerinden birkaç saat geçti. Buradaysa el sallasın lütfen :)

Çoğunu hepsinin içine kattığımı nereden çıkardınız onu anlamadım? Çoğu diyorum çünkü çoğu yapıyor, yapmayanlarda var ona bir şey diyen yok zaten.
Alttaki mesajta bize salliyorsun farkinda misin? Her iyi oynayana hile demeyin diyorsun bize karsi, hem de acik acik. Hepsi dediniz demiyorum zaten, bizi o cogu kisinin icine koymayin diyorum neyini anlamadiniz ki?
Tabi canım her el hile geliyor ? Sadece son zamanlarda legit oynayanların sayısı arttı o kadar.
%70 80 Kafa oranı ile oynuyorum bana hile diyenlerde çok lakin her iyi oynayana hile mi deniliyor anlamadım açıkçası ?

Valla 6 yıllık steam üyesiyim ilk oyunumda cs go kaç tane rozetim var hatırlamıyorum prime hesap zaten benim hile olduğumu zannedip oyunun ortasında karşı takıma vahiy gelmiyorsa beni öyle vurmasına imkan yok velet çoğunluğu olmak kaydıyla hile açan çok var adamın içine xantares kaçmıyorsa hiledir yani her öldüğüme hile diyen bir insan değilim. Kanser oyun yani başka açıklamaya gerek duymuyorum.

Alttaki mesajta bize salliyorsun farkinda misin? Her iyi oynayana hile demeyin diyorsun bize karsi, hem de acik acik. Hepsi dediniz demiyorum zaten, bizi o cogu kisinin icine koymayin diyorum neyini anlamadiniz ki?
Size dediğini nereden çıkardınız her iyi oynayana hile mi deniyor yazmış okuyup yazın.

Valla 6 yıllık steam üyesiyim ilk oyunumda cs go kaç tane rozetim var hatırlamıyorum prime hesap zaten benim hile olduğumu zannedip oyunun ortasında karşı takıma vahiy gelmiyorsa beni öyle vurmasına imkan yok velet çoğunluğu olmak kaydıyla hile açan çok var adamın içine xantares kaçmıyorsa hiledir yani her öldüğüme hile diyen bir insan değilim. Kanser oyun yani başka açıklamaya gerek duymuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı