CS:GO Neden Oynanmaz?

  • Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 11B
Türk oyuncuların çoğunlukta olduğu online oyunlardan nasıl uzak kalınması gerekiyorsa CS:GO'dan da bu şekilde uzak kalınmalı. Oyuncu topluluklarının en toksik milletiyiz (Ruslar dahil) maalesef.
 
Unutmayın ki karşınıza sizin gibi oyuncular geliyor. 1200 dolarlık oyunun değil 120bin dolarlık oyunun dahi olsa hepsine üçer beşer saat girmekle hile gelmeyeceğini düşünme bence. Bir ihtimal daha var. Rankın düşüktür o yüzden geliyordur. Ben mesajımda global eloda hile gelmediğini söyleyip dile getirdim. Benim karşıma benim gibi oyuncular geliyor. Sizin karşınıza ise sizin gibi oyuncular. Benim envanterim vb yok ama girdiğim her maçta hem bizim takım hem karşı takımda minimum 2 kişide eldiven, bıçak ikilisini yüzde yüz görüyorum..
 
Rakiplerim bana denk değil derken? Bu oyunda rank sistemi vardır. Her iki takımın ortalama elo puanı alınarak eşleştirme yapılır. Çok nadir bazen uygun bir takım bulunamazsa, karşıya daha yüksek rank ortalamasına sahip takım gelebiliyor. Daha düşük ortalamada takım geldiğini görmedim.

Arkadaş anladığım kadarıyla demoları izlemiş, ve adamların bot gibi sağa sola baktığını, ancak bir şekilde üstünlük kurup oyunu kazandıklarını söylemiş. Yani bu tanım tam olarak hile kullanımının tanı mıdır da neyse. İstisnalar kusura bakmasın ama bot gibisiniz ve şanslısınız :)
Bir de şu var; düşük rank görmedim diyorsunuz, ancak karşıya yüksek rank geliyor diyorsunuz. E o zaman karşı tarafın rakibi olan ben, karşı tarafa göre düşük rank değil miyim :D Oyun eşleştirmesi genelde aynı rankları arar. Bulamazsa ±1 şeklinde arar. Onu da bulamazda ±2. Bu şekilde devam eder bu. İyi forumlar :)
 
Oyunun yapımcısı oyunla ilgileniyor ben neden ilgileneyim diye bi soru geçti aklımdan ve o an bırakmak istedim. Gerçekten bi oyuna seneler verince bırakmak zor oluyor şu an sadece son olduğunu düşündüğüm operasyon (Broken fang) operasyonundan kar etme çabası içerisindeyim.
 
Hileden bol ne var ki FACEIT oynayıp mm geciyorum ön rank adam hileyimm diye spin bot açtı aha en son gecen hafta girdim bıraktım mm ı bizim adam 71 vurdu karşıdaki 91 vurdu adam 200 puan yaptı mm ı falan salın topluluk veya FACEIT ESEA takılın derim mm de son 20 maçımda 15-16'si hile geldi üst üste 7 maçta toplamda 16 el alamadim tuhafdir ki rank da düşürmüyor hilelerde ban yemiyor adam 91 vurdu ban yemedi o olaydan 1-2 gün önce 49-0 gitti adam ban yemedi tuhaf.
 
Oynayamayınca böyle mi yapmak lazım? 2 3 kere aynı adama ölünce, bu adam hile Valorant geçeyim falan. Öğren oyunu sonra eleştirini yap. Hile var diyorsun, 4 veya 5 tane smurf kastım. 2 3 kere geldi 15 belki 20 maçta. 2 hile de aynı maçta geldi. Maçı sat veya trolle sonra hile geliyor.
 
Oynayamayınca böyle mi yapmak lazım? 2 3 kere aynı adama ölünce, bu adam hile Valorant geçeyim falan. Öğren oyunu sonra eleştirini yap. Hile var diyorsun, 4 veya 5 tane smurf kastım. 2 3 kere geldi 15 belki 20 maçta. 2 hile de aynı maçta geldi. Maçı sat veya trolle sonra hile geliyor.
Ya sen şaka mı yapıyorsun? Umuyorum hesabını en güvensiz kısma koyar da oyun her el karşına spinbotlar gelir, sizin gibilere neden laf anlatmaya çalışıyorum onu da anlamıyorum; hala bana hileyi anlatmaya çalışıyorsunuz... Cidden umarım benim olduğum duruma düşersin de şu mesajı silmek zorunda kalırsın.

Son olarak belirteyim, bu yaşadığım yoldaşta oldu. Uzun süredir asıl rekabetçiye girmiyorum; zaten orada bu sefer kötü takımlar yüzünden girmiyordum da orası ayrı.
 

Geri
Yukarı