CS:GO Neden Oynanmaz?

• Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.396
İlk olarak konu sahibi bu konuyu açtığında hesabı seçkin değildi, şu an seçkin hesap mı değil mi bilmiyorum. Oynama süresi de azdı, karşısına hile gelmesinin başlıca sebebi bu. Dediğiniz gibi hilenin tespiti için birçok şey yapılabilir. Demoyu izlemek gibi. Ama bir kişinin hile olup olmadığına karar vermek için demoyu izleyemek güzel bir yoldur, fakat kesin kanıya varamazsınız. (Bariz aimhack, spinbot tarzı hileler dışında.) Bunlar dışında movementı kötü ama peek tarzı, aimi iyi olan oyuncular da var. Böyle bir sürü arkadaşım var. Hile muamelesi yapılan.

İkinci olarak karşımıza daha düşük rank ortalamasında takım gelebileceğini biliyorum. Fakat şahsen benim karşıma hiç daha düşük ortalamada takım gelmedi. Kendi adıma konuştuğum için anlatım sıkıntısı oldu biraz, uyarınız için teşekkür ederim. Size de iyi forumlar :)
Hocam, anlamadiginiz bir sey var. Surekli herkes hile degil bos yere suclamayin diyorsunuz. Ben Valorant'ta neredeyse profosyonel bir sekilde oynuyorum ve kimin ne yapabilecegini, nasil peek atabilecegini, nereye bakmasi gerektigini vs. yani genel olarak oyunu okuyabiliyorum. Oyunlarin farkli olmasi bunu degistirmiyor. CS'de sadece mekaniklerim kotu, o da Valorant'a alistigim icin.

Gecenlerde farkli farkli arkadaslarimla eglencesine oynamak icin yoldas kasmaya basladim. 1 hafta olmadan Supreme'e kadar ciktim, daha sonra Global olayim sonra birakirim dedim. 5 oyundan 2 tanesinde hile geldi. Yukarida bahsettiklerim yuzunden adam beni hile sayip HvH yaziyor ve spinbot aciyor. Digeri zaten oyuna direkt hileyle girdi, %100 wh'si var. Seckin hesabim yok diye bu tarz seylerle ugrasmak zorunda degilim. Bunlarla Valve'in ugrasmasi gerekiyor ve insanlar bunlara ragmen oynayip savundukca Valve da hatasini duzeltmez. Yahu koskoca sirket, oyunu ucretsiz yapinca hilelerin artacagini ongoremiyor mu? Koskoca sirket Valorant'in yaptigini yapamiyor mu?
Umarim biseyler aktarabilmisimdir, okudugunuz icin tesekkur ederim biraz uzun oldu ama :)

Hocam, anlamadiginiz bir sey var. Surekli herkes hile degil bos yere suclamayin diyorsunuz. Ben Valorant'ta neredeyse profosyonel bir sekilde oynuyorum ve kimin ne yapabilecegini, nasil peek atabilecegini, nereye bakmasi gerektigini vs. yani genel olarak oyunu okuyabiliyorum. Oyunlarin farkli olmasi bunu degistirmiyor. CS'de sadece mekaniklerim kotu, o da Valorant'a alistigim icin.

Gecenlerde farkli farkli arkadaslarimla eglencesine oynamak icin yoldas kasmaya basladim. 1 hafta olmadan Supreme'e kadar ciktim, daha sonra Global olayim sonra birakirim dedim. 5 oyundan 2 tanesinde hile geldi. Yukarida bahsettiklerim yuzunden adam beni hile sayip HvH yaziyor ve spinbot aciyor. Digeri zaten oyuna direkt hileyle girdi, %100 wh'si var. Seckin hesabim yok diye bu tarz seylerle ugrasmak zorunda degilim. Bunlarla Valve'in ugrasmasi gerekiyor ve insanlar bunlara ragmen oynayip savundukca Valve da hatasini duzeltmez. Yahu koskoca sirket, oyunu ucretsiz yapinca hilelerin artacagini ongoremiyor mu? Koskoca sirket Valorant'in yaptigini yapamiyor mu?
Umarim biseyler aktarabilmisimdir, okudugunuz icin tesekkur ederim biraz uzun oldu ama :)

Hocam ben ''oyunda hiç hile yok, herkes iyi oyuncu'' gibi bir iddiam yok zaten. Her online rekabetçi oyunda hile var ve maalesef hiçbir zaman tam olarak bitmeyecek. Valorant hile sistemi ile karşılaştırma yapmışsınız. Ama Valorant da da son zamanlarda şikayetler çoğalmaya başladı. Herkes hilelerin arttığını, Vanguard'ın haksız yere uzaklaştırma verdiğini, bilgisayarın çökmesine sebep veren hatalara sahip olduğunu konuşuyor. Anlaşılan o ki Riot da eline yüzüne bulaştırmaya başladı biraz.
Seçkin olmayan yoldaşta da Supreme kastım demişsiniz. Maalesef Aralık 2018'den beri, oyunun seçkin olmayan (bedava) tarafı hile diyarı olarak biliniyor. Zaten bu oyun en başından beri paralıydı. Ücretsiz versiyonu herkesin deneyimleyebilmesi için ortaya çıktı. Yani ya mecbur para vereceksiniz ya da bir şekilde 21. seviyeye ulaşıp seçkin olacaksınız düzgün oynayabilmek için, bunun kaçarı yok.
Kendi iki Steam hesabım da seçkin, birinin yoldaş rankı Global. Ve güven faktörümün yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1 aydır Global rankından hiç düşmedim, karşıma da rage hile dediğimiz spinbot, aimlock vs. gelmedi. Tabi ki güven faktörünü etkileyen bir çok etken var. Uzun lafın kısası, seçkin hesap+yüksek güven faktörüne sahip olmanız lazım. Yoksa hem seçkin hesap değilseniz hem de güven faktörünüz düşükse oyun kesinlikle oynanmaz bir hal alıyor.

Hocam ben ''oyunda hiç hile yok, herkes iyi oyuncu'' gibi bir iddiam yok zaten. Her online rekabetçi oyunda hile var ve maalesef hiçbir zaman tam olarak bitmeyecek. Valorant hile sistemi ile karşılaştırma yapmışsınız. Ama Valorant da da son zamanlarda şikayetler çoğalmaya başladı. Herkes hilelerin arttığını, Vanguard'ın haksız yere uzaklaştırma verdiğini, bilgisayarın çökmesine sebep veren hatalara sahip olduğunu konuşuyor. Anlaşılan o ki Riot da eline yüzüne bulaştırmaya başladı biraz.
Seçkin olmayan yoldaşta da Supreme kastım demişsiniz. Maalesef Aralık 2018'den beri, oyunun seçkin olmayan (bedava) tarafı hile diyarı olarak biliniyor. Zaten bu oyun en başından beri paralıydı. Ücretsiz versiyonu herkesin deneyimleyebilmesi için ortaya çıktı. Yani mecbur para vereceksiniz düzgün oynayabilmek için, bunun kaçarı yok.
Kendi iki Steam hesabım da seçkin, birinin yoldaş rankı Global. Ve güven faktörümün yüksek olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1 aydır Global rankından hiç düşmedim, karşıma da rage hile dediğimiz spinbot, aimlock vs. gelmedi. Tabi ki güven faktörünü etkileyen bir çok etken var. Uzun lafın kısası, seçkin hesap+yüksek güven faktörüne sahip olmanız lazım. Yoksa hem seçkin hesap değilseniz hem de güven faktörünüz düşükse oyun kesinlikle oynanmaz bir hal alıyor.
Ve bu oyuncunun suçu ya da eksiği değil. Valorant'ın da ücretsiz olduğunu hatırlatırım, hile olarak iki oyunu kıyaslamaksa çok komik...

Seçkin olmayan yoldaşta da Supreme kastım demişsiniz. Maalesef Aralık 2018'den beri, oyunun seçkin olmayan (bedava) tarafı hile diyarı olarak biliniyor. Zaten bu oyun en başından beri paralıydı. Ücretsiz versiyonu herkesin deneyimleyebilmesi için ortaya çıktı. Yani mecbur para vereceksiniz düzgün oynayabilmek için, bunun kaçarı yok.
Son zamanlarda yok, birkac ay once cok fazla artmisti ve 2 hafta sonra yeni sezonda %90i fixlendi. Simdi varsa onlar da fixlenecek cunku hizli tepki gosteriliyor. Yanlis banlar hakkinda maalesef bir sey diyemiyorum cunku dogru. Ek olarak, cokme hatasinin Vanguard ile alakasi yok oyunun genel hatasiydi. 1 veya 2 guncelleme once duzeltildi diye biliyorum.

Ben de bundan bahsediyorum hocam, kendiniz de dediniz her oyunda hile olur diye ama onemli olan ne kadar oldugu ve ne kadar surede fixlendigi. Valorant'i kapali betadan beri oynuyorum, o zamandan bu zamana sadece bir kere geldi bana mesela. Bu benim elom ile veya sansim ile alakali olabilir ama sonuc olarak gelmedi ve Valorant da ucretsiz. Ki gelse bile CS'nin seckin olmayan tarafindaki hile sayisina kesinlikle yaklasamaz.

CS'nin hile koruma sistemi yok, hilelerden sadece 21 level olarak veya para vererek kurtulabiliyorsunuz ve bence bu "oyunda hile yok" kriterini kullanmak icin yeterli degil. Sanirim tartisacak bir sey kalmadi, degerli gorusleriniz icin tesekkur ederim :)

3 4 yıldır oynuyorum, iki hesap değiştirdim, ilkinde hiç hile gelmiyordu, ikincisinde nadirende olsa geliyordu (oyun ücretsiz değilken). Son zamanlarda bir artış oldu cidden, ama hesabımın güvenlik faktörünü nasıl arttırırım diye biraz bakındım ve sonuca ulaştım, eskisi kadar sık hile gelmiyor. Abartıldığı kadar hile yok ve hâlâ gayet güzel bir şekilde oynanabilir.
3 4 yıldır oynuyorum, iki hesap değiştirdim, ilkinde hiç hile gelmiyordu, ikincisinde nadirende olsa geliyordu (oyun ücretsiz değilken). Son zamanlarda bir artış oldu cidden, ama hesabımın güvenlik faktörünü nasıl arttırırım diye biraz bakındım ve sonuca ulaştım, eskisi kadar sık hile gelmiyor. Abartıldığı kadar hile yok ve hâlâ gayet güzel bir şekilde oynanabilir.

Bencede yok son 20 rekabetçimde 1 kere geldi o da ısınmadan sonra kapadı.

Bencede yok son 20 rekabetçimde 1 kere geldi o da ısınmadan sonra kapadı.
Size gelmiyor diye oyunda hile az varmis o zaman 🤠

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı