CS:GO Overwatch ban nasıl kaldırılır?

Eger yasaklama profilde de görünüyorsa bu yüzden dolayi yasaklama aldigi kesin demektir. Hileden dolayi yasaklanmis olsaydi az hatali degil, oldukca hatali yazmasi gerekirdi.

1-2 kere öldürdüm diyor, fakat iki kere adam vurmayla 30 gün, ardindan da kalici yasaklama vermezler.

@MesutYilmaz

Yasaklamaniz ayriyeten profilinizde de görünüyor mu?

Evet profilde gözüküyor.

Kardeşim geçmiş olsun ama bence itirazı Valve'ye değil Ömer dmn. E yap sen! 😂 Senin yazıyı görünce bir baktım 4 gün önce hile paylaşmış 😂o mu yaktı seni!
CS:GO gibi oyunlarda hile yapanı da bırak banlanmak, Allah bin belalarını versin inşallah kim yapıyorsa o tarz oyunlarda!

Birde Owerwatch nasıl yanlış oluyor onu anlamıyorum mümkün mü? En az 10 kişi izliyoruz, hile , troll vs işaretliyoruz. Bu 10 kişinin cevabına göre şüphe varsa son bir kez de valve izliyor diye biliyorum!

Benimde bı oyun arkadaşım vardı hile olmadığına yemin edebilirdim çok güveniyordum ona bı gün bı baktim ban yedim dedi 1-2ay sonra yeni hesap aldı onlada güven faktörü kırmızı oldu bugün beraber oynarken azından kaçırdı eskiden hile kullanıyormuş ücretli o an anladım ki kimseye güvenilmez bence sende kandirikcinin tekisin

@Neo Turk1y3

Konu sahibi hileden dolayi yasaklanmamis.
Valla senin yayından sonra aradım yazışmaları ama bulamadım dediğin gibi bi yazı! Sadece hile kullanmadım diyor! Birisi trollden yemişsin diyince evet demiş. Bana şahsen inandırıcı gelmedi oyun bedava olduktan sonra hileler ayyuka çıktı! Benim inancım valve sadece trollden vac ban vermez, öyle ban verecek olsa eğer bağlantı kopmalarına da günlük , haftalık, aylık ceza vermez ona da vac ban verirdi!

Şahsi düşüncem "ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ" yıllardır oynuyor ne vuruşlar yapıyor kaç kere hile report yedim bilmiyorum ama hiç bir sorun yaşamadım oyunla!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı