CS:GO "Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu" Sorunu

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Ben smurf hesabımı hile açması için arkadaşıma verdim. O zaman ban yememiştim. Tam 25 gün sonra ise VAC dalgasında banlandım. Aynı telefon numarasını kullanan main hesabım (470+ saat cs ve 70 den fazla oyun) da ban yedi. VAC sebebinde ise onaylanmış telefon numarasına ait hesabın ban yemesi diyor. Ondan sonra arkadaşımla aynı anda yeni cs hesabı ve hile yazılımı satın aldık. Tek amacımız, madem VAC yedik, adam gibi hile kullanmaktı. İkimiz hep beraber girdik maçlara. Beraber aim açtık, beraber Wall shot attık. İkimiz de LE rütbesine çıktık. Ben ban yedim ama o hayla 3 haftadır ban yemedi. Burda yorum size kalmış artık.
 
Düşünülmeyle veya sanmayla ban atsalardı bu sistem herkesi mağdur ederdi.

Overwatch'ın seni takibe alması için birçok kişi tarafından raporlanman gerekiyor.

Raporlarken oyundaki video kanıtını sunuyorlar.

Durumu ise bir kişi değil, 100-150 kişi üzerinde "müfettiş" değerlendiriyor.

Durduk yere ban yiyen yok kimse kusura bakmasın.
Eğer 22 saat içinde toplam 11 report yersen, overwatch düşersin. Çoğu hileci bunu bildiği için, ban yemiyor. Her 22 saat içinde raporlar sıfırlanıyor.
 
İşte böyle Valve yalayıcı insanlar oldukdan sonra Gaben'in göbeği yere gelmez.
Sanırsın Overwatch %100 kusursuz.
İzleyenlerin gözleri pırıl pırıl her şeyi görüyor her hileyi biliyor sonrasın da bunları tanımlayıp sonucunu veriyor.
 
Durduk yere ban yiyen bir sürü kişi var hatta bir VAC dalgasında Valve bir sürü yanlış ban atmıştı ve özür dilemişti. Ardından ticket yağmuruna tutulan Valve ticket atanları tekrar inceledi ve banlarını açtı. Yani Valve kusursuz falan değil.
 
Beyler, Overwatch sisteminde aktif olarak sürekli oylama yapan birisi olarak şunu söyleyeyim. Eğer ki siz birisini hile olmadığı halde -veya hile sanarak- karar bildirdiyseniz sistem bunu eksi puan olarak hanenize yazar. Bu eksi puanlar birikince sistem der ki, bu adam sallıyor/ doğru bilemiyor. Ardından size overwatch dosyaları düşmemeye başlar. Arada bir valve size profesyonel oyuncuların görüntülerini de''şüpheli'' olarak gönderir. Bunlara da doğru karar verebiliyor olmanız lazım.

Ayrıca overwatch videolarını inceleyebilecek kişiler kusura bakmayın da oyundan anlayan insanlardır. Size nereden baksanız 10 round izletiyor. Buradaki prefire/wallhack/aimheadshot'ları normal playerdan ayırt edecek durumda değilseniz milleti de ayırt edemez görürsünüz. Ben defalarca doğru karar verdiğim için teşekkür xp'si aldım. Hakkaniyetli davranıyorum. Zaten davranmasam 2 gün sonra dosyalar düşmezdi.

İşin özü, yaşasın hileciler için VAC BAN.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı