CS:GO oynamak için 3 yıl daha beklemeli miyim?

Gecen onu deneyeyim dedim. Aksilik gibi PC'nin bulundugu arka odada da bile tek dis cekiyor:/bu arada cok mobil veri yiyor mu o sekilde?

Vodafone hattım 20 dk ölüm maçı 5,10 MB arası gitti Turkcell olanlar çekim gücü ve hızı daha iyi olacağından ping az daha düşük olabilir genel olarak ben sorun yaşamadan oynuyorum. Benim laptop Full çekiyor sorunsuz hızlı.

Gecen onu deneyeyim dedim. Aksilik gibi PC'nin bulundugu arka odada da bile tek dis cekiyor:/bu arada cok mobil veri yiyor mu o sekilde?

Bende uzun zamandır kullanıyorum mobil veri ile telefonla Ethernet'e bağladım gibi bir şey telefonun şarj aletinin USB'sini PC'ye,şarj etme kısmını telefona bağlayıp USB tetherning açıyorum çok iyi oluyor ve internet harcama hızı ne yaptığınıza göre değişkenlik gösterir.

Ben zamanında 40 FPS 60Hz monitor ile globaldim. Uzun bir süre geçti düzenli olarak oynuyordum zaten oyunu zaman geçmesiyle birlikte sistemim arttı ve 165Hz 2060'lı sisteme geçmiştim ilk oyunlarımda aşırı akıcı olduğundan vuramıyordum. Göz alışkanlığım olmadığı için zaman geçtikçe alışıyorsun ve adapte oluyorsun ve eskisinden daha iyi oynamaya başlıyorsun.
Ek olarak o kadar büyük sistemlere monitörlere Pro kariyeri düşünülmüyorsa geçilmesi saçma olur yine de sizbilirsiniz tabii ama 240 da 165 de 144 de yeterli.

Kendi sistemim her şeyine kadar en iyisi ile dolu olmasına rağmen sana diyeceğim ilk şey sistemin güzel olması için para biriktirip tonlarca para verme diğer arkadaşların dediği gibi bu oyunu 100 FPS ve 60 Hz ile oynayan bile çok fazla iyi oyuncu var, CS:GO'ya hemen geçmelisin ve CS:GO'da değil FACEIT'ten maçlara girmelisin hatta FACEIT'te tsl diye bir platform var tamamen Türk sunucuları orada 5-10 ping de oynuyor herkes orada başlamanı tavsiye ederim kesinliklik alıştıktan sonra 1.6'dan çok daha iyi hemen başlamalısın ama çok pahalı bir sistem alman sana aman aman avantaj sağlamayacak kendini zora sokup paranı bilgisayara harcamamalısın oyundan zevkini almaya bak.

Teşekkürler arkadaşlar. Mesajlarınız beni oyun için daha da heyecanlandırdı.

Bu arada itiraf etmeliyim bir de mesela atıyorum ayda 1 kez bile olsa bir kasa açmak istiyorum. Ayda 1 kez bile olsa o kasadan eldiven, bıçak çıkarma heyecanını yaşamak istiyorum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı