Çözüldü CS:GO Oyuna bile Girmeden VAC BAN

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır CS:GO oynamıyorum. Yani bu 2-3 aydır. Geçen gün hayırlı olsun karşiim diye mesaj aldım dedim neden acaba? Sonra bir baktım VAC Ban sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabınızda hile kullanmadan VAC yemeniz pek mümkün değil ama hiç olmamış bir şey de değil eğer banınızı kaldırmak istiyorsanız Steam desteğe hile kullanmadığınızı ve kurallara karşı gelmediğinizi anlatan bir ticket atın (konu hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlar Steam destek bu gibi durumlarda hesabınızdaki ban hakikaten haksız yere atıldıysa kaldırabiliyor bkz. Hot Bro's Türkcan ).Maillere bakmaları ve cevapları biraz geç oluyor (takribi 30-45 gün en azından bende öyle oldu.) ama eninde sonunda haksız yere atılan ban kalkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
VAC sistemi öyle "ay yanlışlıkla banlandım" denecek bir sistem değil. Buradaki insanlar sizin herhangi VAC korumalı bir oyunda hesabınız tarafından hile açıldığını biliyor. Yani uzatmaya gerek yok. Bunun üstüne ancak bu iyi gider. Siz yapmadıysanız bile hesabınızı kullanan birisi yapmıştır.(!)

İster inanın ister inanmayın gidip kendi hesabım üzerimden en son ne zaman rekabetçi-yoldaş attığıma bakın 22 Haziranda sadece skinlere baktım oyun içerisinde onun dışında başka bir şeye bakmadım. Şurda doğru düzgün yalan söylemeden kendi yaşadığım sorunu yazıyorum siz hemen dalga konusu oluşturun yalancı imajı verin mükemmelsiniz.

Kanıtla?

Rekabetçi geçmişini at. Gerçi basit eğlence gibi yerlerde açtıysan kanıtlayamazsın. VAC yanlış karar vermez. 10-15 kişi bakıyor rapor edilen oyuna. Arkadaşına verdiysen hesabını veya kumar sitelerine girdiysen çalmışlardır ama sanmıyorum.

Bunu internetten bakabileceğim bir site var mı bilgisayarım şu an elimde değil tamirde ama.

Bunu internetten bakabileceğim bir site var mı bilgisayarım şu an elimde değil tamirde ama.
Bilmiyorum ama muhtemelen vardır. Ayrıca hesabın bu ise VAC banı 437 gün önce yemişsin? Son etkinlikler kısmında ise CS:GO yok. Laptopuysa tamire götürdüğün meçhul hocam.
Tamire götürünce söylerim. Belki götürmem. Sizde baktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…