Çözüldü CS:GO Oyuna bile Girmeden VAC BAN

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır CS:GO oynamıyorum. Yani bu 2-3 aydır. Geçen gün hayırlı olsun karşiim diye mesaj aldım dedim neden acaba? Sonra bir baktım VAC Ban sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hesabınızda hile kullanmadan VAC yemeniz pek mümkün değil ama hiç olmamış bir şey de değil eğer banınızı kaldırmak istiyorsanız Steam desteğe hile kullanmadığınızı ve kurallara karşı gelmediğinizi anlatan bir ticket atın (konu hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlar Steam destek bu gibi durumlarda hesabınızdaki ban hakikaten haksız yere atıldıysa kaldırabiliyor bkz. Hot Bro's Türkcan ).Maillere bakmaları ve cevapları biraz geç oluyor (takribi 30-45 gün en azından bende öyle oldu.) ama eninde sonunda haksız yere atılan ban kalkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.
Son zamanlarda güvenilir olmayan bir yerden dosya indirdin mi?
Herkes bilir güvenilir olmayan bir yerden dosya indirmemeyi ama nedense tamire götürmeden önce pc sapıtmaya başlamıştı. Bugün yani 5 10 dakika önce tamirci aradı yazılımsal bir sorunu var dedi. Nedense o içime biraz kurt düşürdü ama.

Uzun süredir oynamıyor olsan bile daha önce açtığın hile yüzünden yeme ihtimalin var. Hatta yükleyip bu ne diye bakıp hiç kullanmasan bile oyun dosyalarında olduğu için yeme şansın var. Haksız yere VAC yiyen görmedim ben daha, o atılan profil de sizinse daha önce de yemişsiniz zaten. Buradaki insanlar %99 ihtimalle hile açtığınızı bildiği için böyle agresif davranıyor, çünkü sizin gibiler yüzünden biz bu oyunları oynamayı bıraktık. Para verdiğimiz, oynarken zevk aldığımız, işten okuldan gelince 2 saat gerginliğimizi atalım diye oynadığımız oyunlar sizin yüzünüzden hem keyfimizi kaçırdı, hem de biz bu oyun keyfinden mahrum kaldık. Hile açıp onlarca belki yüzlerce kişinin hakkına giriyorsun ve ban yiyorsunuz, sonra da size yardımcı olmadıkları için üste çıkmaya çalışıyosunuz. Yazık..

Ben bir kere ETS 2 MP de admine sövmekten 1 ay ban yemiştim :)
Süreler gittikçe artıyor, ben hem admine sövüp hem reckless driving hem de admine arkadan geçirdiğim için 14 gün yedim, hepsini birden yaptım.
Arkadaşlar çözümü buldum CS:GO'ya sağ tıklayıp kaldır diyorsunuz sorun çözülüyor ben böyle çözdüm sorunu hem tilt olmuyorsunuz.

Dostum inanmakta özgürsün ama diğerlerine sesleniyorum bilginiz olmadan herkesi kötülemeye çalışmak nedendir ? her zaman şu var VAC ban yemişsen hile açmışssındır nokta. Bu neden ? geçenlerde konu gördüm adam VAC ban yemiş konuyu açmış altındaki herkes hile açmışssındır falan falan yine böyle. Adam 1 yıl sonra geldi hesabının VAC banını açtırmış şekilde. Yani düzgün olun herkesi kötülemeye çalışmayın. VAC ban yiyen birisi illaki hile açmış olamaz. Bu arada şu diğer hesap.

Ya kardeşim benim daha önceden başka bir hesapta hile açıp VAC yemişsin aynı telefon numarasını yeni hesabında da kullanmıssın aynı tel no yu yazınca ban atıyor boş yapma zamanında açıp yemişsin.

Herkes bilir güvenilir olmayan bir yerden dosya indirmemeyi ama nedense tamire götürmeden önce pc sapıtmaya başlamıştı. Bugün yani 5 10 dakika önce tamirci aradı yazılımsal bir sorunu var dedi. Nedense o içime biraz kurt düşürdü ama.
He ya! Tamirci de CS:GO'ya girip hile açacaktı 😂😂😂 Bilgisayarıma kaç kez virüs bulaştı, çoğu sıkıntılı virüslerdi ama hiç VAC yemedim :)
Dostum inanmakta özgürsün ama diğerlerine sesleniyorum bilginiz olmadan herkesi kötülemeye çalışmak nedendir ? Her zaman şu var VAC Ban yemişsen hile açmışssındır nokta. Bu neden ? Geçenlerde konu gördüm adam VAC ban yemiş konuyu açmış altındaki herkes hile açmışssındır falan filan yine böyle. Adam 1 yıl sonra geldi hesabının VAC banını açtırmış şekilde. Yani düzgün olun herkesi kötülemeye çalışmayın. VAC ban yiyen birisi illaki hile açmış olamaz. Bu arada şu diğer hesap.
VAC BANI açılmaz şu kafadan çıkın artık, VALVE diyor bunu açılmaz, o konunun linkini atsana sen.

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 93
Hesabınızda hile kullanmadan VAC yemeniz pek mümkün değil ama hiç olmamış bir şey de değil eğer banınızı kaldırmak istiyorsanız Steam desteğe hile kullanmadığınızı ve kurallara karşı gelmediğinizi anlatan bir ticket atın (konu hakkında pek bilgisi olmayan arkadaşlar Steam destek bu gibi durumlarda hesabınızdaki ban hakikaten haksız yere atıldıysa kaldırabiliyor bkz. Hot Bro's Türkcan ).Maillere bakmaları ve cevapları biraz geç oluyor (takribi 30-45 gün en azından bende öyle oldu.) ama eninde sonunda haksız yere atılan ban kalkıyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı