CS:GO "parti üyesi yasaklandı" hatası

walterpinkman

Hectopat
3-4 gündür oyuna girmemiştim, bugün tekrar girdim ve karşıma "Son zamanlarda rekabetçi oyunlarda bulunan bir ya da birden fazla oyuncunun hile yaptığı tespit edildiği için suçlu bulundu" gibi bir uyarı mesajı geldi. Ben hile yapmadım neden böyle bir uyarı aldım anlamıyorum. CS:GO oynadığım arkadaşlarımın profillerine baktım, hiçbirisi VAC ban yememiş.

Dosya Ekleri

• 19219291921.png
    19219291921.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Birlikte oynadığın arkadaşlarından biri ban yemiş sanırsam o yüzden öyle uyarı gelmiş. Yakın zamanda ban yiyen arkadaşın var mı ?

Lobisine katıldığınız veya herhangi bir arkadaşınız hileyi açtığından dolayı bu hatayı alıyorsunuz. Çözüm basit hilecilerle yan yana oynamayın. Hesabın güven faktörü de düşer.

Birlikte girdiğin arkadaşlarından biri hile açmış büyük ihtimalle.

3-4 gündür oyuna girmemiştim, bugün tekrar girdim ve karşıma "Son zamanlarda rekabetçi oyunlarda bulunan bir ya da birden fazla oyuncunun hile yaptığı tespit edildiği için suçlu bulundu" gibi bir uyarı mesajı geldi. Ben hile yapmadım neden böyle bir uyarı aldım anlamıyorum. CS:GO oynadığım arkadaşlarımın profillerine baktım, hiçbirisi VAC ban yememiş.
Arkadaşınız değil. Takımınıza gelen biri. Eğer o maçı kazandıysanız ve kişinin hile yaptığı tespit edilirse maç geçersiz sayılır. Bunun belirtisi.

Oyun oynadığın arkaşlardan biri ban yemiş. Onunla ne kadar oyun girdiysen hepsi silinir ve sana uyarı gelir. Eksi olarak güven faktörün düşer, olay bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı