CS:GO pazar listelemeleri 15 gün bekletilecektir nasıl düzeltilir?

Aragorn_5

Zeptopat
CS:GO'da skin almaya ve satmaya başladım. Baştan söyleyeyim hesapta uzun zamandır Steam Guard aktif ve her girişimde kod yazarak giriyorum. Telefondan herhangi bir Steam uygulaması kurulu değil, telefona kurmak istemiyorum.

Mesela dün 10-12 TL'lik skini hemen sattım, hiç bekleme olmadı. Ama daha sonra atıyorum mesela 30 TL'lik skini satışa koydum ve 15 günlük beklemeye gitti. Bu çok saçma değil mi yani 15 gün sonra belki fiyat değişecek pazarda, sonra pazardan kaldırıp bir daha koyacağım skini fiyatını güncellemek için ve bir 15 gün daha mı bekleyeceğim? Bu sorunu nasıl aşarım acaba? Steam Guard da dediğim gibi zaten uzun zamandır aktif.

Not : Belirtmem lazım. Bu 15 günlük uyarı geldikten sonra Steam'dan bir mail geldi ve gelen mesajda listeleme oluştur seçeneği vardı. Ona basmama rağmen hiçbir şey değişmedi ve aynı kaldı.

Aynen şöyle yazıyor:
Pazar listelemeleri 15 gün bekletilecektir
Mobil Kimlik Doğrulayıcısını 7 gündür kullanmıyorsunuz.
Pazar listelemeleri bekletmelerindeki gerekliliği nasıl kaldıracağınız hakkında daha fazla bilgi edinin.

Steam guard aktif etmelisin. Telefonuna steam uygulamasini indir.
Bazen guardsiz oldugun halde günlük bir iki skini bekletmeden satisa koydugu oluyor.

Steam guard aktif zaten hem de uzun zamandır.

Steam mobil uygulaması kimlik doğrulayıcı ne demek bilmiyorum, telefonda herhangi bir Steam uygulaması mevcut değil. Bilgisayar'da Steam'a her girişimde Steam Guard gelen kod ile giriş yapıyorum.

Steam Guard aktif zaten hem de uzun zamandır.

Steam mobil uygulaması kimlik doğrulayıcı ne demek bilmiyorum, telefonda herhangi bir Steam uygulaması mevcut değil. Bilgisayar'da Steam'a her girişimde Steam Guard gelen kod ile giriş yapıyorum.

Steam Guard'ı bayaadır kullanmamıssın. Ya da Steam oyle zannediyor. O item 15 gün bekleyecek düzeltmenin bir yolu yok. Bana bayaadır yapmıyor ama bana da gelir. Genelde 1 ya da 2 kere oluyor zaaten. Sonra birdaha karşılaşmıyorsun (steam guard ı kapatana kadar)

Steam Guard'ı bayaadır kullanmamıssın. Ya da Steam oyle zannediyor. O item 15 gün bekleyecek düzeltmenin bir yolu yok. Bana bayaadır yapmıyor ama bana da gelir. Genelde 1 ya da 2 kere oluyor zaaten. Sonra birdaha karşılaşmıyorsun (steam guard ı kapatana kadar)
Alakası yok hocam, 6 aydan fazladır aktif Steam Guard. Bilgisayar'da her Steam'a girişimde mailime gelen 5 haneli onay kodu ile giriş yapıyorum hesabıma, aktif olmaması gibi bir şey söz konusu değil.

Telefona uygulamayı kurunca cidden düzelir mi?

Alakası yok hocam, 6 aydan fazladır aktif Steam Guard. Bilgisayar'da her Steam'a girişimde mailime gelen 5 haneli onay kodu ile giriş yapıyorum hesabıma, aktif olmaması gibi bir şey söz konusu değil.

Telefona uygulamayı kurunca cidden düzelir mi?
"Eğer hesabınızı 'Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı' ile koruyamıyorsanız, hesabınızdan gidecek olan öğeler geçici bir süre boyunca bekletmeye alınır. Takas ve Pazar bekletmeleri, eğer bir kullanıcının hesabı tehlike altındaysa ona öğe koruması sağlar. Bu bekletmeler aynı zamanda kullanıcılara, öğeleri kaybolmadan evvel onları kurtarma şansı tanır. Eğer bir korsan hesabınıza erişmeyi başarırsa, beklemedeki herhangi bir işlemi iptal ederek öğelerinizi çalmalarını engelleyebilirsiniz."

Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirin ve en az 7 gün etkin hâlde tutun. Pazar bekletmeleri bir daha yaşanmayacaktır.

aktif olmaması gibi bir şey söz konusu değil
Aktif değil demedim, aktif olmasına rağmen uzun süre tekrar kod almaman gibi birşeyde bu oluyor.

"Eğer hesabınızı 'Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı' ile koruyamıyorsanız, hesabınızdan gidecek olan öğeler geçici bir süre boyunca bekletmeye alınır. Takas ve pazar bekletmeleri, eğer bir kullanıcının hesabı tehlike altındaysa ona öge koruması sağlar. Bu bekletmeler aynı zamanda kullanıcılara, öğeleri kaybolmadan evvel onları kurtarma şansı tanır. Eğer bir korsan hesabınıza erişmeyi başarırsa, beklemedeki herhangi bir işlemi iptal ederek öğelerinizi çalmalarını engelleyebilirsiniz."

Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirin ve en az 7 gün etkin hâlde tutun. Pazar bekletmeleri bir daha yaşanmayacaktır.

Ya Valve'ın CEO geldi artık. Oda bıkmış bu hatadan sanırım : D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00