Mouse Movement Recorder kullandım CS:GO'da 'RAW_INPUT 0' yaptım ve mouse ile imlecin uyuşmadığını gördüm. Biliyorsun direk Windows'tan alıyor bu komutla. Fakat masaüstündeyken bir sorun yaşamıyorum. Tamamen bana uyumlu çalışıyor programda hata vermiyor. GTA 5 girdim orada deneyeyim dedim RAW input varken idare ediyordu programa baktığımda uyuşmıyor azdı(fakat sorun devam ediyordu). Ama orada da RAW input kapatınca uyuşmıyornun çok yükseldiğini gördüm. Yani sorun Windows'ta oyunlara girince ortaya çıkıyor. En azından girdiğim 2 oyunda öyle. Çözümünü arıyorum bulursam yazarım buradan. Sen ethernet kartında ne değiştin?
Dostum
ESR - MarkC Windows Mouse Acceleration Fix - Hardware Forum şuradan mousefix programını indir. Kendine uygun olanı seç(Windows ve çözünürlük olarak) uygula ve restart at. Açıldıktan sonra fare seçeneklerine gir, işaretçi hassasiyetini arttır seçeneğine tıkla. Oyuna girip denemeye başla. Olmazsa eski haline getirebiliyorsun korkmana gerek yok. Bu arada 'RAW_INPUT 0' olmalı. Eğer değer '1' olursa yine kullabılabilir ama değişiyor biraz daha sonra açıklarım.