Merhaba Anil bey, ben teamquash 2004 WCG Türkiye şampiyonları ile lan Game'de uTk takımında oynamış eski Pro gamerlerdenim. Yardımcı olmaya çalışayım, şu anki benim kullandığım PC'de cross ile mouse arasında gecikme bir nevi tepkisel yavaşlama ve buna bağlı olarak aim kayması yaşıyorum. Ara sıra eğlencesine giriyim diyorum ama biz Pro'lar için bu ciddi sorun olmakta. Win 10 kurdum, BIOS güncelledim, ekran kartı değiştim, modem değiştim, monitör değiştim, HDD ve ethernet de değiştim tık yok
Extra soğuk bir özel soğutma sistemle ekran kartı ve işlemciyi de çok düşük seviyelerdebile soğuttum bana mısın demedi sistem. Bu arada 2009 yılına ait bir sistem, takdir edersiniz ki CS eski bir oyundur GO ise biraz daha güncellenmiş versiyonu olmakla birlikte değişmediğim tek parçası anakart kalmıştı. Bence anakart görüntü biriminden kaynaklı ya da anakart odaklı sorun bu sorunlar başka oyunlarda hissedilmiyor ama CS gibi saniyelik refleksli ve cross ile skor alınan oyunlarda daha belirgin. Sevgiler Michael JacksoN.