Bence Türk oyunculara istek atıp onlarla oynayın. Yoksa rankınız düşebilir. Bazen aşşırı kötü oynayanlar gelebiliyor. İsterseniz beraber oynayabiliriz.Herkese cevapları için teşekkürler. Prime almaya karar verdim diyebilirim cevaplarınız sonrasında. Peki bu Ruslar prime versiyonunda da çok fazlalar mı ve tat kaçıracak cinslerden mi?
Değiller fazla ama gene dikkat et.Herkese cevapları için teşekkürler. Prime almaya karar verdim diyebilirim cevaplarınız sonrasında. Peki bu Ruslar prime versiyonunda da çok fazlalar mı ve tat kaçıracak cinslerden mi?
Herkese cevapları için teşekkürler. Prime almaya karar verdim diyebilirim cevaplarınız sonrasında. Peki bu Ruslar Prime versiyonunda da çok fazlalar mı ve tat kaçıracak cinslerden mi?
Takımınızda VAC ya da oyun banı olan var mıydı? Çünkü dediğiniz kadar çok hile karşıma bir kere çıktı. Onda da takım arkadaşımda VAC ban vardı.Allah CS:GO'daki hilelerin belasını versin. Daha demin Prime'mız hepimiz 5 kişi girdik ranked. Karşı 5'in hepsi hileydi. Takımlarındaki birini kicklediler 4vs5 aldılar maçı. Hepsi mi hile olur ya.
Üzülerek söylüyorum, hepsi prime’da bile dolu. Biraz şans işi aslında, üst düzey kötü bir şansa sahip olduğumdan her daim bu tipler geliyordu takıma.Ruslar, AFK kalanlar, trolleyenler, sizi maçtan atmalar, hileler...
Takımınızda VAC'ya da oyun banı olan var mıydı? Çünkü dediğiniz kadar çok hile karşıma bir kere çıktı. Onda da takım arkadaşımda VAC ban vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.