CS:GO Prime alınır mı?

Herkese cevapları için teşekkürler. Prime almaya karar verdim diyebilirim cevaplarınız sonrasında. Peki bu Ruslar prime versiyonunda da çok fazlalar mı ve tat kaçıracak cinslerden mi?

Herkese cevapları için teşekkürler. Prime almaya karar verdim diyebilirim cevaplarınız sonrasında. Peki bu Ruslar prime versiyonunda da çok fazlalar mı ve tat kaçıracak cinslerden mi?
Bence Türk oyunculara istek atıp onlarla oynayın. Yoksa rankınız düşebilir. Bazen aşşırı kötü oynayanlar gelebiliyor. İsterseniz beraber oynayabiliriz.
Ben artık fazla girmiyorum ama yine de oynarız isterseniz. https://steamcommunity.com/profiles/76561199151049496/ @Rauxer

Herkese cevapları için teşekkürler. Prime almaya karar verdim diyebilirim cevaplarınız sonrasında. Peki bu Ruslar Prime versiyonunda da çok fazlalar mı ve tat kaçıracak cinslerden mi?

Ruslar hangi lige çıkarsan çık varlar öyle söyleyeyim. Ayrıyeten hile halen geliyor birkaç kez başıma geldi ama ücretsiz de gelenlerden kat be kat az ama oyunu seviyorsan Prime değer. Günümüzün popüler FPS'si Valorant'ta bile hileden geçilmiyor. En azından Prime ile bu hileci meselesi biraz daha minimuma indi.

Allah CS:GO'daki hilelerin belasını versin. Daha demin Prime'mız hepimiz 5 kişi girdik ranked. Karşı 5'in hepsi hileydi. Takımlarındaki birini kicklediler 4vs5 aldılar maçı. Hepsi mi hile olur ya.

Allah CS:GO'daki hilelerin belasını versin. Daha demin Prime'mız hepimiz 5 kişi girdik ranked. Karşı 5'in hepsi hileydi. Takımlarındaki birini kicklediler 4vs5 aldılar maçı. Hepsi mi hile olur ya.
Takımınızda VAC ya da oyun banı olan var mıydı? Çünkü dediğiniz kadar çok hile karşıma bir kere çıktı. Onda da takım arkadaşımda VAC ban vardı.

Takımınızda VAC'ya da oyun banı olan var mıydı? Çünkü dediğiniz kadar çok hile karşıma bir kere çıktı. Onda da takım arkadaşımda VAC ban vardı.

Hiç bir şeyi yok hesabın. 3 maç girdik üçündende hile geldi. Ama o hesapta bir şey var. Ondan önce 8 maç girdim hepsini Win aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı