CS:GO Prime alınır mı?

scofields

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 12700h(4.9ghz RTX3060(6GB) 16GB(4900MHZ) 512GB SSD
Meslek
serbest
Şimdi bazı konulara baktım alınca kar edebileceğimi diyorlar yaklaşık ne kadar bir sürede Prime parasını çıkartırım, veya kar eder miyim bir de üyelik Steam de 250TL CS:GO'da 270TL Steam'den alsam sıkıntı çıkar mı?

kar etmek amaçlı alacaksanız almanızı önermem. zira steam dışı sitelerdende kasa açarak kar edebilirsiniz. bu biraz daha hilecileri oyundan uzaklaştırmak için yapılmış bir sistem. haftada 3 4 kere giriyorum oda çöp olmasın hilecilerle diyorsanız almanızı şiddetle öneririm. ama sırf para kazanıp kara geçmek için prime yapmak yerine kur veya başka kıymetli ürünlere yatırabilirsiniz. (ytd)

Kasa ve silah görünüşünü sürekli atmıyor. Ben haftada bir girdiğimde her hafta olmamak kaydıyla arada atıyordu. Yani kesinlikle 250 lira verilmez. Bir yıldan fazla sürede zar zor amorti edersiniz. Ayrıca hileler devam ediyor. Basit eğlencede bile kanser olabiliyorsunuz.

Şimdi bazı konulara baktım alınca kar edebileceğimi diyorlar yaklaşık ne kadar bir sürede Prime parasını çıkartırım, veya kar eder miyim bir de üyelik Steam de 250TL CS:GO'da 270TL Steam'den alsam sıkıntı çıkar mı?
Tam olarak belli bir süre yok, şansına bağlı 1200 liralık bir kasa da çıkabilir lakin düşük ihtimal. Eğer hiç şansın yoksa en düşük kasanın 4 TL civarı olduğunu varsayarsak ve haftada 1 tane kasa düşürürsen en kötü ihtimalle 60 hafta (1 yıldan biraz fazla sürede) kendisini amorti eder. 250 liralık premium ile 270 liralık olan arasında bir fark yok. Gelen Majör güncellemeleri, Operasyonlar sayesinde küçük bir bütçe yatırımıyla da güzel bir miktarda kâr edebilirsiniz.

Alınır ama oynarım diyorsanız. Düşen itemlerin fiyatlarıyla falan para geliyor. Hile bence yok yani en azından bana gelmiyor. Dediğim gibi oynarım diyorsanız alın.

Hocam verdiğiniz parayı bir şekilde alırsınız almasına biz ne bilelim oyunun ne droplayacağini veya bet sitelerinde ne kazanacagini. Alacaksan şu an kötü bir zaman sayılmaz yeni kasa hâla para ediyor. CS hâla Steam'in kur yenilemesinden sonra zamlanmadı bununda düşünmen gerek. Bu sene operasyon bence kesin gelecek onu da katarsan al bence. Hile falan diyorlarda hile nadiren geliyor o kadar abartmaya gerek yok. Ben globalim bizim eloda çok nadiren denk geliyor geldiğinde çok belli oluyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00