CS:GO Prime alınır mı?

swearyy

Zeptopat
Daha fazla  
merhaba, Valorant'tan CS:GO'ya geçtim ancak kafamda biraz sorular var bunların ilki rank kasarak oynamak istiyorum ve sanırım bu yüzden CS Prime almak gerekiyormuş bunun yanında daha birçok avantaj sadece Prime da varmış sizce alınır mı? Alınmaz mı? Artı ve eksi yönlerini sayarsanız sevinirim. (ek olarak bildiğiniz gibi CS:GO2 çıkacak şu anda 80-90FPS alıyorum CS2 kaldırır mı kaldırmaz mı çok aradayım düşüncelerinizi bekliyorum...)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, Valorant'tan CS:GO'ya geçtim ancak kafamda biraz sorular var bunların ilki rank kasarak oynamak istiyorum ve sanırım bu yüzden CS Prime almak gerekiyormuş bunun yanında daha birçok avantaj sadece Prime da varmış sizce alınır mı? Alınmaz mı? Artı ve eksi yönlerini sayarsanız sevinirim. (ek olarak bildiğiniz gibi CS:GO2 çıkacak şu anda 80-90FPS alıyorum CS2 kaldırır mı kaldırmaz mı çok aradayım düşüncelerinizi bekliyorum...)
Alınır. 80-90FPS almanız biraz kötü. Ama her türlü bilgisayarınız kötü olsa bile, CS:GO'dan prime parasını çıkartıyorsunuz ve dahasını kazanıyonuz. CS2 daha betada RTX 3060'larda bile, 150FPS'lerde takılıyor iyi değil. Ne olur bilemem ama, 80-90FPS düşer.

Fiyatı da kesin artıcak.

CS:GO2 kaldırır fakat ilk çıktığında optimizasyonu nasıl olur bilinmez. Bence 50-60 düşükde oynarsın. Eğer rekabetçi kasmak istiyorsan mecburiyeten seçkin alman gerekiyor. Ben aldım sadece 2 tane kasa ile yarısının parasını çıkardım.

Rank kasmak için Prime gerekiyor. Prime ile drop şansın da oluyor. Şansa bağlı skin kasa vs düşüyor şanslıysan pahalı bir skin düşürebilirsin. Kasalar bile minimum 20 TL oldu alabilirsiniz parasını çıkartır.

CS:GO2 kaldırır fakat ilk çıktığında optimizasyonu nasıl olur bilinmez. Bence 50-60 düşükde oynarsın. Eğer rekabetçi kasmak istiyorsan mecburiyeten seçkin alman gerekiyor. Ben aldım sadece 2 tane kasa ile yarısının parasını çıkardım.
Hocam şu anda sistemim CS:GO da darboğaz yaşıyor, 1080P'de 170 FPS alırken 2K'da 200 üstü alıyorum. Acaba CS 2 geldiğinde artan grafikler sayesinde darboğaz azalır mı?

Hocam şu anda sistemim CS:GO da darboğaz yaşıyor, 1080P'de 170 FPS alırken 2K'da 200 üstü alıyorum. Acaba CS 2 geldiğinde artan grafikler sayesinde darboğaz azalır mı?
Sistemler hakkında çok bilgim yok fakat işlemciniz ekran kartınıza göre bence düşük. En iyisi Ryzen 5 5500 yaparak ekran kartınızı beslemek olacaktır. Aradaki fps farkı 240+ çıkacaktır. Fakat CS2 için fps de kimse şuanlık bir şey söyleyemez. Çıkınca göreceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı