Şansa bağlı. Geçen 50 liralık skin düştü mesela. Bugüne kadar 1000-1500 liraya yakın kar etmişimdir belki de. 6 yıldır aralıklarla oynarım.Merhaba, arkadaşlar CS:GO Prime satın alıp kendime gelir elde edebilir miyim? Kutulardan güzel şeyler çıkar mı sizce, bir de kutuları ne zaman veriyor?
İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter
Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce?
Almanı öneririm, 8 senelik hesabımdan topladığım tüm kutuları 7 bin TL'ye sattım dün.
Oyun sürem 2 bin saat.
Benim ömrüm o kadarına yetermi bilmeme.Almanı öneririm, 8 senelik hesabımdan topladığım tüm kutuları 7 bin TL'ye sattım dün.
Oyun sürem 2 bin saat.
Benim ömrüm o kadarına yeter mi bilmeme.
Peki hocam, siz olsanız alır mısınız 90 100 ms alıyorum buna rağmen alır mısınız.Tavsiyem oyunu seviyorsan kesinlikle al. Ama bundan harçlık çıkarıyım kafası çok zor. Buradan gelecek parayla birkaç oyun alabilirsin. Bunun dışında her sattığın şeyden Steam komisyon alıyor. Yetmiyor Steam'den karta aktarmak istersende komisyona denk geleceksin.
Peki hocam, siz olsanız alır mısınız 90 100 ms alıyorum buna rağmen alır mısınız?
Ya walla arada takılmalar oluyor, Valorant oynuyorum mesela MS 40 50 60 en fazla 70 olsun, hiç umrunda değil, ama orda 90 100 biraz fark ediyor aslında almaya niyetim var prime yi ama MS sıkıntı.Oynarken ms farkını çok hissediyor musun? Saç baş yolduracak derecede değilse al. Ama ms var diye kanser olacaksan alma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.