CS:GO Prime ile gelir elde edebilir miyim?

• Konuyu başlatan lensi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 5.572
Benim de bu konu hakkında sorum olacak. Bugün prime aldım ancak henüz kasa düşmedi. Sadece seviye atladığım için dandik bir graffiti verdi. En hızlı bir şekilde kasa düşürmek için hangi modda oynamalıyım. Genellikle basit eğlence veya ölüm maçı oynuyorum.

Hocam sürekli oynayın çok deli para kazanabilirsiniz. Ben bir keresinde üst üste 2 kez 35 liralık kasa düşürmüştüm. Şu anda abimde 135 lira var hesabında ve hepsini CS:GO sayesinde kazandı. Oyundan soğudum ama para için oynuyorum :D

FACEIT Premium almanı öneririm belli görevleri yapıp para kazanıyosun ve bazen yüksek görev atıyor 100TL'ye 1000TL falan kazanıyorsun ama oynamak lazım.

8-10 TL'lik kasa da gelebilir 50 TL'lik kasa da gelebilir ama hafta da 150 TL imkansız. Unutma her zaman kasa kazanır.

Son düzenleme:

3 dostum. 1 kere garanti kasa veriyor, 2 kere de kasa grafiti veya skin veriyor. Bana genelde 2 kasa 1 grafiti düşüyor. 1.yi level atlayınca veriyor. 2.yi oynadıkça rastgele veriyor, genelde 2-3 maç rekabetçi atınca düşüyor. 3. ise çok zor düşüyor, bazen 15-20 maç atman gerekebiliyor.

Dereceli girmek istiyor isen prime Alman lazım

Hocam Dust 2 için de Prime gerekiyor mu? Geçenlerde Dust 2 bir şeyden çıkarılmıştı falan haberini görmüştüm.

Dereceli girmek için Prime, düz oynamak için Prime almaya gerek yok, zaten Prime denilen şey seçkin hesap

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00