CS:GO rank atlama ve daha iyi oynama

Oakenshield

Hectopat
Arkadaşlar, bazen çok iyi oynuyorum; 5 kişi aldığım maçlar bile oluyor.
Fakat bazen de takım sonuncusu bile olduğum zamanlar oluyor. Bunun nedeni mouse mı acaba? Nedeni daha iyi rakip gelmesi mi? Sizce ne yapmalıyım?
Nasıl sıkılmadan, pratik yoldan daha iyi bir oyuncu olabilirim?

Fakat bazen de takım sonuncusu bile olduğum zamanlar oluyor. Bunun nedeni mouse mı acaba? Nedeni daha iyi rakip gelmesi mi? Sizce ne yapmalıyım?
nasıl sıkılmadan, pratik yoldan daha iyi bir oyuncu olabilirim?

Bende öyleyim titrek bir aim çalışın HS deneyin çok sprey atmayın.

Nasıl sıkılmadan, pratik yoldan daha iyi bir oyuncu olabilirim?
Ben de bir ara oyundan sıkılmıştım çok ölüyorum diye. Aimbot haritaları indir antrenman yap. Önceden 100 adamı 3 dakikada vururken şimdi 50 saniye. Oyunda reflekslerini aşırı geliştiriyor.

O an nasıl hissettiğinize, ne kadar odaklandığınıza, anlık şansınıza ve başka etkenlere bağlı olarak sürekli değişebilir. Ama aim çalışma haritaları var orada çalışabilirsiniz.

Vaktimin çoğunu retake, tactic gibi hızlı bir şekilde oynayabileceğim, satın alma, round başı gibi durumlara vakit harcamayacağım Server'larda geçiriyorum. Bu şekilde normale göre daha hızlı gelişiyorum. Server'lardan banlandığım bile oluyor, bu kadar saatte bu kadar iyi oynuyor olamazsın diye. En son rekabetçi maçı ne zaman attığımı bile hatırlamıyorum.

Bu işin pratiği yok hocam, çok oynaman lazım. Düzenli olarak deathmatch sunucularında takılabilirsin, bence en iyi gelişimi deathmatch sunucularında yakalarsın. Ayrıca oyunda her şey aim değil. Taktiksel olarak da oyuna bakmak gerekiyor, örnek olarak Dust 2'de sis yerlerini bilirseniz karşı takıma göre siz her türlü daha önde olursunuz. Bu yüzden bomba spotlarınıda bilmek çok önemli. Son olarak kendine göre bir alan belirle, bu siteden bakabilirsin mevkilere. Ben genelde entry fragger oynuyorum mesela öneririm eğer aim konusunda sıkıntı yaşıyorsan.

FPS oyunlarında sürekli oynayarak, alıştırma yaparak daha iyi yerlere gelebilirsiniz. Bazen kötü bir oyun geçirmenin karşı rakiplere, oynadığınız haritaya, internetinize ve o an ki ruh halinize bağlı bir durum olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı