CS:GO rekabetçide kötü oynamak ban sebebi mi?

Kötü oynadığı bir ana denk gelmiş olabilir interneti sorunlu olabilir belki yaptığı hareketleri elinde başka bir silah varken yaptığını zannetti ama interneti yüzünden size o şekilde geldi veya hepsini geçtim kötü oynuyor olabilir insanlar zevk almak eğlenmek için oyun oynuyor ne var bunda?

Bu tipler genelde kendini harika sanıp birilerinin en ufak hatasında zorbalık yapmaya çalışan tipler. Bir de banlanır mı diyor, oyun tekrarlarını izlesek kırk tane hata buluruz ama oturup izletsek hata olduğunu da kabul etmez, eğitilmez bir kitle. Siz hariç herkes kötü oynuyor.

CS:GO'da ranklı yoldaş oynuyordum sonra ben ölünce adamı izliyim derken adamın çok kötü olduğunu fark ettim. Eğer adamı raporlarsam banlanır mı?

Eğer adam trollemek amaçlı bilerek ölüyorsa veya saçma sapan hareketler yapıyorsa (troll amaçlı) o zaman ban sebebi ama adam sadece kötü oynuyorsa ban sebebi değil.

Çıkıyom zaten adam ilk kez oynuyor gibi ak ile koşmaya çalışıyor zıplarken ateş ediyor ama ranklıda adamın en az 10 yoldaş turu kazanması gerek ranklı oynamak için.

Adamın belki kafası filan dağınıktır ya da interneti kötüdür. Yani bunun için bu kadar nefret kusmaya gerek yok.

eğer adamın trollediğini veya sattığını düşünmüyorsan değil sadece hakketiği rank olmadığını bildir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı