Çözüldü CS:GO roll güvenilir ve yasal mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ellie1

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO roll diye bir site buldum ve en başta 3 kasa açma şansı veriyormuş sanırım bu güvenilir ve yasal mı?

Çözüm
CS:GO roll diye bir site buldum ve en başta 3 kasa açma şansı veriyormuş sanırım bu güvenilir ve yasal mı?
Güvenilir ve yasal.

Sence öyle bir şey olsa adamlar oyun içinde kutu açma kısmını neden yapmışlardır?

Teşekkürler.
Rulet sitesi, orayı da siz düşünün.
3 kasa açma şansı vermiyor diye hatırlıyorum fakat rulet seven arkadaşlar için güzel.
Hocam eğer sadece VPN ile giriliyorsa ve Türkiye'de yasaklandıysa yasal değildir. Site belki güvenilir olabilir ama engel gelmiş. Türkiye'de yasak olduğu için zaten VPN ile girebiliyorsun. Kısıtlama olmasaydı düz girebilirdin.

Bu arada bir siteye Steam hesabınla girdiysen ve kaldırmak istiyorsan Steam şifreni değişmen yeterli.

Hocam eğer sadece VPN ile giriliyorsa ve Türkiye'de yasaklandıysa yasal değildir. Site belki güvenilir olabilir ama engel gelmiş. Türkiye'de yasak olduğu için zaten VPN ile girebiliyorsun. Kısıtlama olmasaydı düz girebilirdin.
tabi buda mantıklı zatenbenimde aklıma gelmişti hellcase geçtim sonra

Bu arada bir siteye Steam hesabınla girdiysen ve kaldırmak istiyorsan Steam şifreni değişmen yeterli.
teşekkürler hocam değiştirdim

hocam şunu anlamadım...

Arkadaşım güvenilir olması ile yasal olması arasındaki farkı anlayamadın sanırım sen. Site güvenilirdir, scam derdinde değildir. Bir ücret ya da deposit yaparsın dolandırmaya çalışmazlar güvenilirdir. Ancak sitenin güvenilir olması VALVE tarafından desteklendiği anlamına gelmez. Üçüncü parti siteler VALVE tarafında kabul görmez. Adam onu kabul etse kendi neden anahtar ve kutu satsın? Kendi sistemi kazanıyorken başkasına neden ekmek yedirsin? Bu tarz siteler Steam SSA'ya karşıdır. Dolayısıyla steam tarafında yasal değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı