CS:GO Rütbe Gözükmüyor

WhiteWolf

Hectopat
Bugün CS:GO aldım. İsmimizin yazdığı yerin altında herkeste rütbe yazıyor. (Global Elite, Silver 1, Nova falan). Ama bende neden gözükmüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk 10 maçı atın. Daha sonra maç kazanma-kaybetme durumuna göre oyun sizi uygun bir rütbeye atacaktır. Çünkü şu anda ''unranked'' durumdasınız. Yani rütbeniz yok.

Bugün CS:GO aldım. İsmimizin yazdığı yerin altında herkeste rütbe yazıyor. (Global Elite, Silver 1, Nova falan). Ama bende neden gözükmüyor?

Yapmen gereken seviye 2 ila 3 e gelip rekabetçi moduna girmen. Seviyenin artması için Orijinal CSGO Sunucularına girmen gerek. Topluluklar maalesef bunu kapsamıyor.

Sonra:
İki seçeneğin var

1-Solo girip (Tek Başına) Oynayabilirsin. Rütben Ortalaması Takım Gelecektir. Eğer ELO nda yüksekse o başka tabii.

2-Eğer kendine güveniyorsa ve rankın yoksa:--->Takımla gireceksin. Eğer takımın Nova 1 ve sende Silver 3 veya 4 olursan 5 kişiyle girip 2-3 el attıktan sonra -eğer adam öldürme yüksek, EDO 5-6 tane varsa, ölümün az olursa- çok büyük bir ihtimalle rankın da gelir, daha da yüksek rank da alabilirsin...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Kardeşlerimin 23 Nisan'ı Kutlu olsun...

Yapmen gereken seviye 2 ila 3 e gelip rekabetçi moduna girmen. Seviyenin artması için Orijinal CSGO Sunucularına girmen gerek. Topluluklar maalesef bunu kapsamıyor.

Sonra:
İki seçeneğin var

1-Solo girip (Tek Başına) Oynayabilirsin. Rütben Ortalaması Takım Gelecektir. Eğer ELO nda yüksekse o başka tabii.

2-Eğer kendine güveniyorsa ve rankın yoksa:--->Takımla gireceksin. Eğer takımın Nova 1 ve sende Silver 3 veya 4 olursan 5 kişiyle girip 2-3 el attıktan sonra -eğer adam öldürme yüksek, EDO 5-6 tane varsa, ölümün az olursa- çok büyük bir ihtimalle rankın da gelir, daha da yüksek rank da alabilirsin...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... Kardeşlerimin 23 Nisan'ı Kutlu olsun...
Orjinal CS:GO sunucuları dediğiniz şey rekabetçi maçlar mı?

Basit eğlence oyun modunda rütbeni 2 yaptıktan sonra rekabetçi maçlara girebilirsin ama benim tavsiyem rekabetçi maçlara girmeden önce Atölye kısmından "Aim training" gibi haritalarda alıştırma yapman olur -nasıl başlarsan öyle gidersin- ve çok fazla twitch yayını izleyim taktik öğrenmelisin. Bol şans.

Ölüm maçı ve basit eğlence modunda takılıp yani XP kasıp 2 level olman lazım. Ondan sonra 2 win arayla 20 saatlik banlar alacağın maçlar oynayacaksın, ondan sonra rütbeye sahip olacaksın. Kısacası rekabetçi girmen lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı