CS:GO Rütbe Sistemi

Makaleler
4
Merhaba Technopat. Counter Strike: Global Offensive adlı oyunda 8 rekabetçi maç yaptım ve bunlardan 4 tanesini kazandım. Bu şartlar altında şu anki rütbem sizce nedir? Bir de nasıl ilerlemeliyim? Son 6 maçı nasıl değerlendirmeliyim? Tüm fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba Technopat. Counter Strike: Global Offensive adlı oyunda 8 rekabetçi maç yaptım ve bunlardan 4 tanesini kazandım. Bu şartlar altında şu anki rütbem sizce nedir? Bir de nasıl ilerlemeliyim? Son 6 maçı nasıl değerlendirmeliyim? Tüm fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Rutbe almada sadece kazanma etken değildir, vurduğun adam, aldığın EDO yıldızı vb. şeylerde etkendir. Kalan maçlarıda yenilmeden kazanacağını düşünürsen Nova 2 veya aşağısı bir rutbe alacağını düşünüyorum.

Rutbe almada sadece kazanma etken değildir, vurduğun adam, aldığın EDO yıldızı vb. şeylerde etkendir. Kalan maçlarıda yenilmeden kazanacağını düşünürsen Nova 2 veya aşağısı bir rutbe alacağını düşünüyorum.
4 maçı da takım yüzünden kaybettim. Oyun Bul'dan girdiğim için tanıdık insanlar çıkmıyor. Vurduğum adam da bir maçta en az 8. Fakat EDO yıldızlarım az oluyor maksimum 2 veya 3. Bu şartlar altında yine Nova 2 veya Gümüş mü olur?

Bu arada vurduğum adam maçta en az 8. 20 kişi de vurduğum oluyor. Veya üstü de. Dediğim gibi takım yüzünden kaybediyorum.

4 maçı da takım yüzünden kaybettim. Oyun Bul'dan girdiğim için tanıdık insanlar çıkmıyor. Vurduğum adam da bir maçta en az 8. Fakat EDO yıldızlarım az oluyor maksimum 2 veya 3. Bu şartlar altında yine Nova 2 veya Gümüş mü olur?

Evet öyle olacak malesefki son maçlarınıda yenilirsen gümüş 4 veya 5 de olabilirsin. İyi oynamaya çalış ki Nova 1-2 falan olabilesin.

Bir arkadaş Usta Muhafız 1 olmuş ama o benden kötü oynuyor istatistiklerimizi karşılaştırdığımda.

Benim hesabımda 8-9 maç kazandım hepside 15-20 adam öldürmeyle. Nova 4 rutbe verdi. Arkadaşın nasıl senin istatistiklerine yakın olupda Usta muhafız rutbesini alıyor? Bence seni yemiş arkadaşın :)

Bunu anlamadım. Eğer bir hata ettiysem affola.

Kötü bir şey söylemek istemedim gerçekten, sadece arkadaşım aldı rutbeyi falan dedin ya o yüzden. Forumda sadece çözüm odaklı yazılar yazılır. Konu normal muhabbete gittiği için öyle yazdım. Kötü bir şey olarak algıladıysan özür dilerim. Kusura bakma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı