CS:GO Sebepsiz yere Overwatch banı

Barankai

Hectopat
Merhaba Technopat ailesi. İki yıldır kullandıgım MG2 hesabım var. Pek aşir neşir değildim fakat bu hesabımda 2 yılda 270 saatim var. Main hesabım dışında oyun oynadıgım bir acc ve kardeşime vermeyi düşündüm. Kendisi 10 yaşlarında offline bot atan rekabetçi resmi maç girmeyen yanımda oyun oynayan bir kardeşim. Masalarımız yan yana hile kullanma yazılım kullanma gibi bir durumu yok. Kendisi Minecraft vs oynayan bir çocuktur. Karşılaşma geçmişimi de aşağı bırakacağım, eğer samimiyetim olmasa eğer hile açsam buraya gelip bu konuyu asla yazmam. Gerçekten hile kullanmadım. Dün 10 civarı bir oyun attım leş gibi bir kda çıkardım 10-20 ve başka maç girmedim geçmişten göreceksiniz zaten 20 dakika önce giriş yaptığımda ise Overwatch bildirimi geldi. VAC olarak değil, oyun yasağı olarak geçmiş zaten kardeşimin bilgisayarını kontrol ettim. Hiçbir yazılım yok. Kendisi zaten bensiz oyun indiremeyen birisi, offline atan sadece. Tekrar söylüyorum ben bilgisayarımı yeni aldım. Zaten bende de ekstra bir yazılık olması imkansız. Şu an şaşkınım ve öfkeliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl böyle bir şey mümkün olabilir diye düşünüyorum sadece lütfen bu yazdıklarımı ciddiye alıp işin dalgasına vurmayın tüm samimiyetimle söylüyorum. Kesinlikle kullanmadım Nisan-Mayıs arası zaten aktif CS oynadım. Onun dışında boş duruyordu hesap yani bilmiyorum gerçekten ne denir, çaresi nedir, bir desteğiniz olabilir mi bana hile kullansam kullandım yedim derim açılmayacağının gayet farkındayım. VAC sisteminin de gayet farkında olarak boş boş konu açacak tarzda bir insan değilim saygılarımla.

Adsız.png
2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek mantıklı gelmiyor fakat güveniyorum diyeyim ve sorularımı sormaya başlayayım;

Hesabınıza başka bilgisiyardan giriş yaptınızmı veya hesabınızı bir arkadaşınıza verdinizmi ?
Bilgisayarınızda hangi yazılımlar yüklü ?
Crack yazılım kullanıyormusunuz ?
Bilgisayarınızda AV yüklümü veya bilgisayarınızda virüs olmadığına emin misiniz ?

Bunların cevabını verirseniz mutlu olurum.

E-sporcular nasıl hareketler yapıyor onlar ban yemiyor ama siz yiyorsunuz ? Açıkcası garip, klasik overwatch müfettişleri :D. Bende VAC ban yedim, yeni hesap açıp 300 saat yaptım bıraktım, yaz indirimi geldi yeni oyunlara açıl daha iyi olur. Hem küfürü bırakırsın daha iyi olur. Zaten takımsız CS:GO oynanmaz. Çünkü ruslar saolsun oynanmıyor. Adam awp at diyor atmıyorum parası var kafama sıkıyor. Ve ban yemiyor.

E-sporcular nasıl hareketler yapıyor onlar ban yemiyor ama siz yiyorsunuz? Açıkcası garip, klasik Overwatch müfettişleri :D. Bende VAC ban yedim, yeni hesap açıp 300 saat yaptım bıraktım, yaz indirimi geldi yeni oyunlara açıl daha iyi olur. Hem küfürü bırakırsın daha iyi olur. Zaten takımsız CS:GO oynanmaz. Çünkü Rus'lar sağ olsun oynanmıyor. Adam AWP at diyor atmıyorum parası var kafama sıkıyor. Ve ban yemiyor.

Gece maça girdim karşı Full Türk bizde bir ben Türk'üm gerisi Rus, herhalde en sakıncalı 45dakikam dı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı