CS:GO suçsuz yere overwatch banı yemek

Muhtemelen o taklidi yaptığınız maç düşmemiştir Overwatch'a.
Eğer bahsettiğiniz maç düştüyse sensitivity şakanız oyunbozanlıktan ow ban yemenize neden olmuş olabilir.
Eki Görüntüle 1179983
Oyunbozanlık direkt OW Ban sebebi değildir. Önce 1 ay, sonra 3 ay, sonra sınırsız ban yer.

Öyle ban yemezsiniz hocam rahat 100-150 kere yapmışımdır onu birçoğu kişide reportladı 3 yıldır ne bir ban var ne VAC ban var Valve'dan mesaj bile gelmedi. Diyelim ki öyle bir şey oldu raporunuzdan sonra tekrar kontrol eder kaldırırlar 1 haftadan veya 1 aydan fazla süredir banınız kalkmadıysa şimdiden geçmiş olsun diyelim. (bu konularda çok fazla bir bilgim yok onun da altını çizeyim).

Herkese iyi günler, hesabım seçkindi güvenlik faktörüm düşüktü nedense, bugün bir arka mevlana şakası yaptım sensitivity 15 falan yaptım yere bakarak hızlıca duvara sıktım, döndüm falan sonra eski haline getirdim sensitivityi. GTA 5 iniyordu sıkıldım dedim bir CS:GO basit eğlence atayım bari dedim. Girdim hevesim kursağımda kaldı şok oldum.
Hile vs. kullanmadım dediğim gibi sadece taklit yaptım acaba Overwatch izleyicileri yaptığımı hile sanarak mı banladılar. Ne yapmam lazım? Para vermiştim skinlerim vardı abonelik bile almıştım maç istatistikleri diye bir şeyden ne yapacağım? :(

Siz siz olun asla hile taklidi yapmayın!

Söylemek isterim ki sizin gibi Technopat'ta konu açan çok haksız yere yedim diye fakat hepsinin de bir hile geçmişi oluyor ne yazık ki.
Attığınız fotoğraflar da VAC Ban yediğiniz gözüküyor. VAC ban atılmış galiba karara yanlış demenin bir anlamı yok karar doğru alınmış ve orada belirttiği üzere VAC banlar asla kaldırılamaz. Ayrıca arkadaşınız nasıl inanmış çok şaşırtıcı mevlana duvara değil adama sıkıyor yaptığınız bahanelerde çok şaşırtıcı açıkçası. Böyle gereksiz ve şakacı konular açmak yerine daha real konulara başvurabilirsiniz. Boş yere ağlamanın lüzmu yok.
Aynen yere bkaraak falan yürüm hızlıca duvara sıktım sensitivity 15 yapıp.

Bu sebepten dolayı asla ban atılmaz. Zaten anlaşılır oyun ayarlarınız moderator loglarına düşer bir dilekçe gibi Steam desteğin belirttiği kurallar da anlatıldığı üzere.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı