CS:GO seçkin alınır mı?

123 TL'ye alınır mı sizce? Alma amacım hilelerden arınmak kasa kazanmak ve rütbe atlamak.
Bulaşma değmez! Ben bıraktığımda;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO'da nereye gidersen git hile ile karşılaşacaksın Seçkinlerde de legit hile kaynıyor. Oyun genelde Türkler değil ruslar vb. toxic ülkelerde rabet gördüğü için onlar için seçkin hesap açmak para değil. Hileden arınmış şekilde oynamak istiyorsan Face it oynamanı tavsiye ediyorum.

CS:GO'da nereye gidersen git hile ile karşılaşacaksın Seçkinlerde de legit hile kaynıyor. Oyun genelde Türkler değil ruslar vb. toxic ülkelerde rabet gördüğü için onlar için seçkin hesap açmak para değil. Hileden arınmış şekilde oynamak istiyorsan Face it oynamanı tavsiye ediyorum.
Türkler, Ruslardan çok daha Toxic 🤮

Bu fiyata kesinlikle alınmaz ama oyunun şu anki hali o kadar da tatsız bir durumda değil. Ben genelde geceleri oynuyorum ve çoğu zaman çok eğlenceli takımlara denk gelebiliyorum. Hile gelme oranı ise gerçekten düşük. En azından ben artık nadiren rastlıyorum. Şu an görülebilir en büyük sıkıntı ruslar çok fazla oynuyorlar ve neredeyse hepsi toksik oyuncu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı