CS:GO Seçkin Hesabın Yararı

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Arkadaşlar CS:GO'da seçkin hesap almanın yararı ne? Yani seçkin hesaplarla eşleşme ve daha az hileye denk gelme olasılığı dışında bir yararı var mı? Yani kasa veya skin düşürme veya daha fazla TP veya rozet gibi bir faydası var mı? Yoksa sadece seçkin hesaba seçkin hesap denk gelmesi o kadar mı?

SmartSelect_20200110-212229_Samsung Internet.jpg

Seçkin Durumu'nun ne gibi faydaları vardır?
Seçkin Durumu'na sahip kullanıcılar, bütün oyun modlarında sadece diğer Seçkin Durumu'na sahip kullanıcılarla eşleştirilir. Buna ek olarak Seçkin kullanıcılar ayrıca Seçkin'e özel hatıra öğelerinden, öğe düşürmelerinden ve silah kasalarından yararlanabilirken aynı zamanda Topluluk tarafından yönetilen bütün sunuculara erişebilir.

Hile kullananların gelme olasılığı azalır, başka da bir yararı yok bence.
E verilecek paraya değer mi o zaman? Yani hadi daha fazla TP veya kasa skin düşürme ihtimali olsa belki ama bu biraz saçma olmuş yani. Seçkin hesaplarda hile yok diyemez sanırım kimse de.

Bir de diyelim ben seçkin olmayan hesapla rütbe 40'a ulaştım diyelim. Hizmet madalyası alabiliyor muyum yine? Yoksa sadece seçkin hesaplar mı alabiliyor bunu?

Kardeşim şeçkin olmayan hesap açtım bir kaç ay önce. Sana yeminle söylüyorum hile seçkin olmayanlarda daha az. Seçkin girdiğim neredeyse 10 maçtan 6 sında hile çıkıyor.
E verilecek paraya değer mi o zaman? Yani hadi daha fazla TP veya kasa skin düşürme ihtimali olsa belki ama bu biraz saçma olmuş yani. Seçkin hesaplarda hile yok diyemez sanırım kimse de.

Bir de diyelim ben seçkin olmayan hesapla rütbe 40'a ulaştım diyelim. Hizmet madalyası alabiliyor muyum yine? Yoksa sadece seçkin hesaplar mı alabiliyor bunu?
Seçkin olmayan hesapla Teğmen Rütbe 21 olduğunda seçkin oluyorsun zaten.

Kardeşim şeçkin olmayan hesap açtım bir kaç ay önce. Sana yeminle söylüyorum hile seçkin olmayanlarda daha az. Seçkin girdiğim neredeyse 10 maçtan 6'sında hile çıkıyor.
Mantıklı🤣 Seçkin hesaplara özel bir koruma yok sonuçta anladığım kadarıyla.
Hatıra öğelerinden kastı acaba rozet veya jetonlar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı