CS:GO seçkin şu an için alınır mı?

Bir de mesela seçkin aldık diyelim, kasa düşürünce hesapta bekletip cs2 nin çıkmasını mı beklemeliyim, yoksa o zamanki fiyatından satmayı mı öneririsiniz?
Direk satın hocam.

hocam kasa düşürmeniz için seçkin olmanız gerekiyor?
Seçkini alıp da seçkini aldığım kadar para yapabilir miyim diye soruyor?
 
Idle diye sunucular var AFK bırakıp kasa düşürebilirsiniz. Ben çarşamba günü birkaç tane maç atarım eğer kasa düşmezse de Idle sunucularında AFK bırakırım. Dediğim gibi ilk kasa genelde düşer ama ikinci kasa zor düşüyor.

Bununla ilgili biraz daha ayrıntı verebilir misin? Bazen görüyorum düşman kendi etrafında falan dönüyor muhtemelen sunucudan atmaması içindir sanırım. Bunları nasıl yapıyoruz?
 
Ben de yakın zamanda almış ve oynayan biri olarak diyebilirim ki: Alınır.
Ama düşme olayı hiç belli olmuyor. Ortalama 4 saat pek yeterli olmaz.
Bazen Çarşamba sonrası haftada 12 saat oynasam bile hiç düşmüyor, bazen de ilk oyunda düşüyor. Karışık.

Ve konudan bağımsız, genelde çoğu ortamda birçok kişinin boşa salladığı bir yanlışı düzelteyim: CS'nin sprey mekaniği koşarak vurmaya daha müsait ve koşarak vurma da daha fazla.
Herkes bu konuda Valorant'a sallıyordu da CS'de daha fenaymış, onu deneyimledim. Umarım CS 2'de bu da biraz toparlanır.

Bana 2 aydır falan sadece 1 kere skin düştü ve başka düşmüyor. Bu normal mi?
Ve bu 2 ayın 1 haftasında özellikle 10 saatten fazla oynamama rağmen hiçbir şey düşmedi. Siz hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Arada bu kadar zor düşmesi normal mi?

Bana da bazen çok geç düşüyor. Ama ölüm kalım girip çok kill almaya uğraşıyorum ve elinde sonunda 1 kasa duşüyor.
 
Bana haftalık genelde 2 kasa düşüyor, sonraki hafta kasa düşmüyor. Ben çok oynuyorum ondan iyi düşüyor alınır. Oynamayı sevmiyorsan kasa düşürmek için almak istiyorsan idle sunucularda AFK salabilirsin. Onun haricinde alma hem sevemden hem de oynayıp kasa düşünmeye çalışmak mantıksız bana göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı