PlatonikPrens
Centipat
Hocam her zaman skin düşecek diye bir şey yok grafiti de düşebilir.1 kere bile AFK bırakmadım. Hep baya da ciddi şekilde oynadım zaten.
Hocam her zaman skin düşecek diye bir şey yok grafiti de düşebilir.1 kere bile AFK bırakmadım. Hep baya da ciddi şekilde oynadım zaten.
Grafiti skinle aynı yerde geçiyorsa ben o konuda baya şanssızım herhalde. Arkadaşa 3 haftada 3 skin düştü, bana 5 haftada 1 skin 3 grafiti düştü(sandıklar dışında).Hocam her zaman skin düşecek diye bir şey yok grafiti de düşebilir.
Daha değerli bir kasa ya da eşya (skin veya bıçak) düşme ihtimali var mı?Hocam şimdi haftada 2 kasa düşürme hakkınız oluyor her çarşamba yenileniyor bu hak. İlk kasayı düşürmeniz oldukça basittir ama 2. kasa biraz zor düşer uzun zaman açık bırakmanız lazım. Her hafta 1 kasa düşürdünüz desek ortalama bir kasa 20TL falan şu an. Oradan hesaplayın işte. 40 TL'lik de düşebilir, 10TL'lik te.
Hocam bu tip kasa düşme olasılıkların değeri nedir (haftalık düşen kasaların niteliği olarak), yani bildiğiniz bir yer varsa kaynak atabilir misiniz? Ayrıca haftalık standart olarak düşen kasaların değerinde 50₺'den daha fazla kasa düşme ihtimali var mı?60$ kasa düşme ihtimali de var, %1.
%99 ihtimalle haftalık kasa havuzundan düşer %1 ihtimalle nadir kasa havuzundan düşer nadir kasa havuzundan en pahalısı 1800 1900 TL'lik cs go silah kasası.Daha değerli bir kasa ya da eşya (skin veya bıçak) düşme ihtimali var mı?
Hocam bu tip kasa düşme olasılıkların değeri nedir (haftalık düşen kasaların niteliği olarak), yani bildiğiniz bir yer varsa kaynak atabilir misiniz? Ayrıca haftalık standart olarak düşen kasaların değerinde 50₺'den daha fazla kasa düşme ihtimali var mı
Teşekkürler.%99 ihtimalle haftalık kasa havuzundan düşer %1 ihtimalle nadir kasa havuzundan düşer nadir kasa havuzundan en pahalısı 1800 1900 TL'lik cs go silah kasası.
Oyun sonu bıçak düşmez en fazla 150 dolarlık ssg integral factory new düşer. Yeni bir kasa çıktığında 250 300 TL oluyor ve kolay düşüyo direk kasa çıkar çıkmaz düşürürsen 300 TL falan.
Onun dışında genelde 10 15 tl lik düşüyor kasalar .
Haftafa yaklaşık 4 saat falan oynayarak seçkin hesabın parasını çıkartabilir miyim? Çıkarabiliyorsam kaç haftada çıkarabilirim bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.