CS:GO serverlari nasıldır?

Gezegen5

Yoctopat
CS:GO galiba 10 yıllık oyun ama ben yeni başlayacağım. Bunca zaman CS 1.6 oynadım ama artık sıkıldım. Zaten oynayan sayısı öyle abartılacak kadar fazla değil.

Sormak istediğim soru CS:GO'da serverların durumu nasıl? Ben boş boş hile diye oyuncu banlayan adminlerden sıkıldım bu yüzden CS:GO'da ne yapmalıyım? Günün her saati oyuncu bulunuyor mu bol?

Ayrıca CS:GO'da 5vs5 falan galiba maçlar oluyormuş. Bu yüzden ortalama 250 TL verip Prime almak istiyorum. Burada sormak istediğim acaba maçlarda kötü oynadık falan diyelim sonra haksız yere ban olasılığımız var mı? Veya maç bitmeden çıkmak zorunda kalırsak VAC ban yeme olasılığımız var mı?

Güzel sunucular var, güzel ortamlarda var.
FACEIT oynayabilirsiniz ücretsiz olarak.
Rekabetçi tadında hilesiz oynamak istiyorsanız FACEIT oynayın.
Kötü oynadınız diye banlanmıyorsunuz fakat takım arkadaşlarınız tarafından oylama yapılıp maçtan atılabilirsiniz.
Maçtan çıkarsanız 30 dakika maç bekleme süresi yersiniz.

CS:GO galiba 10 yıllık oyun ama ben yeni başlayacağım. Bunca zaman CS 1.6 oynadım ama artık sıkıldım. Zaten oynayan sayısı öyle abartılacak kadar fazla değil.

Sormak istediğim soru CS:GO'da serverların durumu nasıl? Ben boş boş hile diye oyuncu banlayan adminlerden sıkıldım bu yüzden CS:GO'da ne yapmalıyım? Günün her saati oyuncu bulunuyor mu bol?

Ayrıca CS:GO'da 5vs5 falan galiba maçlar oluyormuş. Bu yüzden ortalama 250 TL verip Prime almak istiyorum. Burada sormak istediğim acaba maçlarda kötü oynadık falan diyelim sonra haksız yere ban olasılığımız var mı? Veya maç bitmeden çıkmak zorunda kalırsak VAC ban yeme olasılığımız var mı?

Merhaba CS:GO öncelikle bence iyi bir Internet'e sahip olmanız lazım. Valve ile Direct bağlantısı olan düşük ping veren sağlıyıcı Fixnet'dir. Bunu bir milleni/TT/Türknet/Netspeed kullanmış ve tt/milleni abonesi olarak bunu gönülden soylemek isterim.
Hile durumu bana bu 3 aydır 1 kere denk geldi.
CS:GO Prime kullanıcısıyım global server harici sunucular cok toxic kitle direkt global CS sunucularında oynamanı tavsiye etmekteyim.

Maç bitmeden çıkarsan bekleme süresi yersin her çıktığında bu süre artar 1 haftaya kadar gider. Kötü oynadigindan ban yemezsin.

Eğer resmi sunucularda hile kullanırsan VAC yersin. Başka yeme yansın yok. CS:GO'da iki tür sunucu var. Birisi topluluk sunucuları bunlar tıpkı CS 1.6 sunucuları gibi kişilerin açtığı ve yetkili kadrolarının olduğu sunuculardır ve keyfi ban vb her türlü olay olabilir. Diğer sunucular ise resmi sunuculardır ve bunlarda admin kadrosu gibi kişiler olmaz rekabetçi mod vb. resmi sunucularda olur.

Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Artık CS:GO Prime geçme zamanı. CS 1.6'daki oynayışıma güvenerek burada da güzel oynayacağımı düşünüyorum.

İnternetim de bu arada 100Mbps

Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Artık CS:GO Prime geçme zamanı. CS 1.6'daki oynayışıma güvenerek burada da güzel oynayacağımı düşünüyorum.

İnternetim de bu arada 100Mbps.

100Mbps'i bırakın 24Mbps ile bile oynadığımı bilirim.
Tek önemli olan.
Bufferbloato olmaması lazım-loss olmaması lazım-jitter olmaması lazım-QoS açık kalmasını öneririm-internet seçimini şehirine gore yapmanı öneririm her firmanın routing, pop, ıxp, şp vb farklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı