CS:GO sizce hala oynanır mı?

Oy-nan-maz. Yıllar sonra tekrar oynayım diye hesabıma geri döndüm. Eagle'dan supreme doğru ilerlerken her 10 oyunun 9'u net hile. Artık çıldırmak üzereyim. Sildim oyunu bir daha ebediyen oynamam. Artık yeter!

Niye almayasın? Bu arada eğer para harcamamak istersen, prime almak yerine FaceIT'te oynayabilirsin. Ücretsiz, hile oranı %5, hile koruması var, 128 tick sunucular, elit insanlar... Profesyonellerin tek tercihi vs.
Elit insanlar demeyelim. Ara sıra toxic ve troll insanlar gelebiliyor.

Oy-nan-maz. Yıllar sonra tekrar oynayım diye hesabıma geri döndüm. Eagle'dan supreme doğru ilerlerken her 10 oyunun 9'u net hile. Artık çıldırmak üzereyim. Sildim oyunu bir daha ebediyen oynamam. Artık yeter!
Bu kadarda yalan söylemeyin bari. Prime hesabım var 1 kere hile gördüğümü hatırlamıyorum.

Elit insanlar demeyelim bence ara sıra toxic ve troll insanlar gelebiliyor.
Yine mm oyuncularından %1 daha elit 😉
FaceIT bedava mı ? Bu süper haber.
Harika bir platform. Bu arada sakın Client'i indirme. Browser üzerinden gir. Client'te çok hatalar oluyor. Sadece gerek görürsen anti-cheati indirebilirsin.

Bu kadar da yalan söylemeyin bari. Prime hesabım var 1 kere hile gördüğümü hatırlamıyorum.

Senin rankın Silver veya nova olduğu için olabilir mi kardeşim? Discord veya Steam eklemek istersen oyun geçmişimi sana gösterebilirim. Spin botlar, aimbotlar ve daha niceleri. Sana kendimi inandırmak zorunda değilim. Keyfin bilir.

Senin rankın Silver veya nova olduğu için olabilir mi kardeşim?
Rankım LEM.

Hocam dediğin gibi 4 yıl önceki hesabın ile oynayacak isen otomatik olarak prime oluyor o hesap ekstra bir ücret vermene gerek yok 77 TL olayı yeni hesap açanlar için geçerli.

Hesabı 4 yıllıkmış ama çalınmış.
Senin rankın Silver veya nova olduğu için olabilir mi kardeşim? Discord veya Steam eklemek istersen oyun geçmişimi sana gösterebilirim. Spin botlar, aimbotlar ve daha niceleri. Sana kendimi inandırmak zorunda değilim. Keyfin bilir.

Eğer doğru söylüyorsan prime hesabın yok, yoksa yalan söylüyorsun başka şansı yok. Pingin kötüyse rus sunucularına atıyordur seni, şansına (!) hileler geliyordur.

Hocam size çok hile geliyor. Galiba güven faktörünüz kırmızı yada sarı. Güven faktörünüze bakın derim.
Hesap çalındı maleesef.
Steam desteğe yazın derim. Yazınızı hesabının siz olduğunu kanıtlayacak kanıtlar ile yazın. Örnek: Oyun veya skin aldığınız kartın kart numarası.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00