CS:GO Skin'im durduk yere kayboldu

reshazonee

Hectopat
Katılım
22 Haziran 2019
Mesajlar
143
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSG 08 | Hezeyan skinimi bugün pazarda satışa koydum sonra geri iptal ettim vazgeçip fakat skin envanterime gelmedi. Satılmış olsa bile parası gelmedi. Ne yapmam lazım?
 
Sunucular neden yoğun olmasın? Kapsülleri alıyorlar 1.80 TL ye pazara ekliyorlar 2TL ye :) Yani Para ekleyemiyor, öğe satamıyorsunuz ki 1,80den kapsül alıp pazarda hemen satamayın :D
 
Sunucular neden yoğun olmasın? Kapsülleri alıyorlar 1.80 TL'ye pazara ekliyorlar 2TL'ye :) yani para ekleyemiyor, öge satamıyorsunuz ki 1, 80'den kapsül alıp pazarda hemen satamayın :D

Aynen ayrıca bunu 4 -5 kişi yapsa kar eder sizler gibi düşünen binlerce insan var indirim bittikten sonra hemen yükselmez yine bu fiyatlarda seyrini devam ettirir bence.
 
Aynen ayrıca bunu 4 -5 kişi yapsa kar eder sizler gibi düşünen binlerce insan var indirim bittikten sonra hemen yükselmez yine bu fiyatlarda seyrini devam ettirir bence.
Şuan Steam zaten yapılmaması için sunucuları yavaşlattı bence. 4-5 kişi değil 1 kişi yapsada kâr eder. Lakin İndirim bitmesi, Op bitmesi, İndirim takvimleri, yeni kasa ve öğlelerin çıkması, doların etkisi, prime havuzu- non prime havuzu gibi durumları bilmeden de, düşünceler yatırım için bence şahsi düşüncem anlamsız kalıyor. Ben gibi düşünen insanlar düşünceden ibaretiz lakin kar ediyormuyuz fazlası ile evet. İyi forumlar!
 
Şu an Steam zaten yapılmaması için sunucuları yavaşlattı bence. 4-5 kişi değil 1 kişi yapsada kâr eder. Lakin indirim bitmesi, op bitmesi, indirim takvimleri, yeni kasa ve öğlelerin çıkması, doların etkisi, Prime havuzu- non Prime havuzu gibi durumları bilmeden de, düşünceler yatırım için bence şahsi düşüncem anlamsız kalıyor. Ben gibi düşünen insanlar düşünceden ibaretiz lakin kar ediyor muyuz fazlası ile evet. İyi forumlar!

Yalnız sözüm sana değildi :D.
 
Pazara 5 tane Kapsül koydum, pazar geçmişinde listelendi diyor kimse almamış, ama pazarda ilanlardada yok, para cüzdanımdada değil, aynı şey 2 tane ajanım içinde oldu! Ne yapsam bilmiyorum yazdım desteğe umarım cevap gelir.
 

Geri
Yukarı