Peki siz katılabildiniz mi?
He anladım. Bir de sanırım bildirim şu şekilde. K1to diye bir oyuncu şöyle bir resim paylaşmış;Maalesef.
Hesabı seçkin olmayanlara düşüyor mu bilmiyorum. Henüz görmedim. Moderatörün söylediği gibi Unlost doğru dediyse, daha kod düşmeyecek zaten. Kafaya takmaya gerek yok. Ben de çok bekliyordum ama elden bir şey gelmiyor.Şimdi şöyle, oyun sunucularındaki aktifliğin diyorsun ama benim hesabım prime değil ve prime olmayan bir hesapla da insan maça girdiği zaman tabiri caizse akıllıysa aptal olabiliyor, Faceit sunucularında oynuyorum genellikle. Hesabının güven faktörü deyince ekte de verdim bu şekil de. Aktif olarak oynamam da son 2 hafta da 9.5 saat. Tabii size de hak veriyorum siz de bekliyormuşsunuz. Ama takdir ederseniz yani yeni güncellemeyi de oynamak isteriz. Neyse ya umarım düşer ne diyeyim, bekliyoruz bakalım.
Anladım benim hesabım seçkin olmadığı için mi ben de bilmiyorum ama, çoğu düşenin de hesabı sanırım seçkin olduğu için onlara düşme olasılığı daha fazla. Ama bu durum üzücü ya gerçekten. Daha kod düşmeyecek derken, Steam de oyuna sağ tıkladığımızda beta seçeneği çıkıyor orda da beta kodu yazıyor onunla alakalı bir şey mi?Hesabı seçkin olmayanlara düşüyor mu bilmiyorum. Henüz görmedim. Moderatörün söylediği gibi Unlost doğru dediyse, daha kod düşmeyecek zaten. Kafaya takmaya gerek yok. Ben de çok bekliyordum ama elden bir şey gelmiyor.
Pardon kod demişim alışkanlıktan. Kod düşme gibi bir durum yok. Davet demek istemiştim.Anladım benim hesabım seçkin olmadığı için mi ben de bilmiyorum ama, çoğu düşenin de hesabı sanırım seçkin olduğu için onlara düşme olasılığı daha fazla. Ama bu durum üzücü ya gerçekten. Daha kod düşmeyecek derken, Steam de oyuna sağ tıkladığımızda beta seçeneği çıkıyor orda da beta kodu yazıyor onunla alakalı bir şey mi?
Anladım yani daha davet düşmeyecek mi kimseye? Benim bir arkadaşım bu hafta da bekleyeceğim dedi.Pardon kod demişim alışkanlıktan. Kod düşme gibi bir durum yok. Davet demek istemiştim.
Bir de bir şey sorabilir miyim? Faceit de ben böyle hata alıyorum dün akşamdan beri giremiyorum?Pardon kod demişim alışkanlıktan. Kod düşme gibi bir durum yok. Davet demek istemiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.