Çözüldü CS:GO Source 2 beta sürecine katılabildiğimizi öğrenmek mobil Steam üzerinden bakılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyuna girip görebiliyorsunuz. Kabul ederseniz güncelleme geliyor.

Çözüm
Oyuna girip görebiliyorsunuz. Kabul ederseniz güncelleme geliyor.
Ya bir şey sorabilir miyim o kabul etmem gereken uyarı hala ama hala gelmedi oyunuma neden acaba ya? Gerçekten çok oynamak istiyorum. Bir yere mesaj mı yazmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• IMG_2651.png
    IMG_2651.png
    213,2 KB · Görüntüleme: 72
Ya bir şey sorabilir miyim o kabul etmem gereken uyarı hala ama hala gelmedi oyunuma neden acaba ya? Gerçekten çok oynamak istiyorum. Bir yere mesaj mı yazmam gerekiyor?

Oyunu açmanız gerekiyor. Buradan değil. Telefondan olmaz.

@CyberNexus Dostum davet herkese düşmüyor. Oyun sunucularındaki aktifliğin, hesabının güven faktörü vb. etkiliyor davet düşme şansını. Bana da düşmedi. Aktif olarak oynamaya devam edersen düşme ihtimali artar diye düşünüyorum.
Şimdi şöyle, oyun sunucularındaki aktifliğin diyorsun ama benim hesabım prime değil ve prime olmayan bir hesapla da insan maça girdiği zaman tabiri caizse akıllıysa aptal olabiliyor, Faceit sunucularında oynuyorum genellikle. Hesabının güven faktörü deyince ekte de verdim bu şekil de. Aktif olarak oynamam da son 2 hafta da 9.5 saat. Tabii size de hak veriyorum siz de bekliyormuşsunuz. Ama takdir ederseniz yani yeni güncellemeyi de oynamak isteriz. Neyse ya umarım düşer ne diyeyim, bekliyoruz bakalım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (11).jpg
    Ekran Görüntüsü (11).jpg
    339,5 KB · Görüntüleme: 74
Unlost, şu anda oyuncuların %3'ünde beta olduğunu ve 2 ay içerisinde daha dağıtım yapılmayacağını söyledi.
Tamam teşekkürler, bir arkadaş da katılamamış bu hafta bakalım diyor katılabileceğimiz mi.

Unlost, şu anda oyuncuların %3'ünde beta olduğunu ve 2 ay içerisinde daha dağıtım yapılmayacağını söyledi.
Peki siz katılabildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı