Çözüldü CS:GO Source 2 beta sürecine katılabildiğimizi öğrenmek mobil Steam üzerinden bakılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ooredoo

Decipat
İllaki oyunu yüklemek mi gerekiyor? Mobil Steam'de görebilir miyim?

He anladım. Bir de sanırım bildirim şu şekilde. K1to diye bir oyuncu şöyle bir resim paylaşmış;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Açıklamaya "I didnt get this notification ingame, but in launch options i could choose CS2. Make sure to check it out" diye yazmış. Türkçesi, "Bu bildirimi oyun içinde almadım, ancak başlatma seçeneklerinde CS2'yi seçebiliyordum. Kontrol ettiğinizden emin olun."

Dosya Ekleri

• Fr5WjO6XsAIME1a.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 59
Hesabı seçkin olmayanlara düşüyor mu bilmiyorum. Henüz görmedim. Moderatörün söylediği gibi Unlost doğru dediyse, daha kod düşmeyecek zaten. Kafaya takmaya gerek yok. Ben de çok bekliyordum ama elden bir şey gelmiyor.

Anladım benim hesabım seçkin olmadığı için mi ben de bilmiyorum ama, çoğu düşenin de hesabı sanırım seçkin olduğu için onlara düşme olasılığı daha fazla. Ama bu durum üzücü ya gerçekten. Daha kod düşmeyecek derken, Steam de oyuna sağ tıkladığımızda beta seçeneği çıkıyor orda da beta kodu yazıyor onunla alakalı bir şey mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2657.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 44
Pardon kod demişim alışkanlıktan. Kod düşme gibi bir durum yok. Davet demek istemiştim.

Pardon kod demişim alışkanlıktan. Kod düşme gibi bir durum yok. Davet demek istemiştim.
Anladım yani daha davet düşmeyecek mi kimseye? Benim bir arkadaşım bu hafta da bekleyeceğim dedi.

Bir de bir şey sorabilir miyim? Faceit de ben böyle hata alıyorum dün akşamdan beri giremiyorum?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-03-28 163254.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…