CS:GO Source 2 oyun motoru gelince FPS düşüşü yaşar mıyım?

İşletim sistemi
Windows 10
Arkadaşlar benim bilgisayarımda işlemciye önem veren oyunlarda tam performans alamıyorum yani darboğaz sorunu var. Şu anda CS:GO'da FPS değerlerim 30-80 arası (genellikle 60). Source 2 oyun motoru geldiği zaman darboğaz sorunu yüzünden FPS düşüşü yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bilgisayarımda işlemciye önem veren oyunlarda tam performans alamıyorum yani darboğaz sorunu var. Şu anda CS:GO'da FPS değerlerim 30-80 arası (genellikle 60). Source 2 oyun motoru geldiği zaman darboğaz sorunu yüzünden FPS düşüşü yaşar mıyım?

Source 2 grafikleri iyileştirirse yük ekran kartına biner, darboğaz yaşamazsın diye düşünüyorum.

Sana kötü bir haberim var. FPS düşüşü yaşarsın ne kadar olur o PC'in bilir ama Valve bu FPS düşüşünü dengeleyecektir hep öyle yaptı :)

FPS 30-80 arası ise çok da bir şey beklememek lazım. Artsa kaç FPS artabilir ya da düşse ne kadar daha kötü olabilir?
Sabit kalsın bana yeter. Ben böyle mutluyum :D.
PC kötüyse olur gibi.
AMD A9-9420
8 GB RAM
AMD Radeon 530 2 GB
AMD Radeon R5 Graphics 512 MB
(Sistemde herhalde darboğaz sorunu yüzünden CS:GO 512 MB'lık ekran kartı ile açılıyor ama bazı oyunlar Radeon 530 ile açılıyor.).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı