CS:GO spray geliştirmek için ne yapılabilir?

Hocam oyuna başladığım zamanlarda hep bu tarz maplerde çalışır dururdum günde 1 saat oynardım. En sonunda tanıştığım bir grup kendi aralarında DM oynuyordu onlarla beraber oynadıktan sonra bu maplerin saçmalıktan ibaret olduğunu anladım. Size de tavsiyem zamanınızı bunlarda harcamak yerine DM oynayın.
Zywoo gibi profesyonel bir deha bile DM girmiyor. Herkesin ayrı çalışma stilleri var. Size göre saçmalık iken benim sprayleri öğrendiğim ve gerçekten geliştirdiğim map bu. DM girip yarım yamalak spray ile adamları 4 mermide öldürüp spray biliyorum diye kendimi kandırabilirim veya gerçekten spray kontrolümü geliştirebilirim. İkincisi seçimim.

Zywoo gibi profesyonel bir deha bile DM girmiyor. Herkesin ayrı çalışma stilleri var. Size göre saçmalık iken benim sprayleri öğrendiğim ve gerçekten geliştirdiğim map bu. DM girip yarım yamalak spray ile adamları 4 mermide öldürüp spray biliyorum diye kendimi kandırabilirim veya gerçekten spray kontrolümü geliştirebilirim. İkincisi seçimim.

Anladım hocam size oyun kariyeriniz de başarılar dilerim. Umarım bir gün zywoo ile beraber oynayabilirsiniz.

CS:GO sprayim çok kötü arkadaşlar ne yapabilirim? Nasıl bir antrenman önerebilirsiniz? Bunun için bir atolye haritası var mıdır?
Hocam konsolu açıp r_drawtracers_firstperson 1 yazın silahdan çıkan mermiler görünecek ve sizde ona höre daha etkili slray ata bileceksiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı