Üniversiteli Jordi
Hectopat
- Makaleler
- 2
@xGhostx hocam ben her maç sensivity şakası yapıyorum. Sizinki talihsizlik, ama çözümü kolay. Steam desteğe konu ile ilgili ticket atın ve durumu İngilizce-Türkçe olmak üzere anlatın. 1 hafta içinde özür mesajı ile açılır korkmayın.
Taklitten kimse ban yemez. Ben her geriye düştüğümüz maçta trollüğüne yapmadığım şey kalmıyor. Sayısız rapor edildim. Bu işte başka bir şey var.
Öyle diyorsanız öyledir.@emircanunlts açılıyor hocam, benim yan çarım ( lem ) Overwatch banı yedi. Direk bu konu ile ilgili ticket attım ve durumu belirttim. Geir dönüşleri "incelenecek, suçsuz olduğu kanıtlanırsa açılacak" tarzı bir mesajdı. 2 hafta içindede özür mesajı ile banı kaldırdılar.
Arkadaş vac yememiş, false ban yemiş.Öyle diyorsanız öyledir.
Sayısız kez hile açtım ve ban yedim, destek ile de iletişime geçtim fakat sizinki gibi bir mesaj alamadım.
Ben de VAC yemedim, OW yedim. Her "hile açmadım ama ban yedim" diyenler False Ban yemiş mi oluyor ?Arkadaş vac yememiş, false ban yemiş.
Ben de VAC yemedim, OW yedim. Her "hile açmadım ama ban yedim" diyenler False Ban yemiş mi oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.