CS:GO suçsuz yere overwatch banı yemek

@alperenpro12312 hocam ben her maç sensivity şakası yapıyorum. Sizinki talihsizlik, ama çözümü kolay. Steam desteğe konu ile ilgili ticket atın ve durumu İngilizce-Türkçe olmak üzere anlatın. 1 hafta içinde özür mesajı ile açılır korkmayın.
534534.png

@SS Erwin Rommel açılıyor hocam, benim yan çarım ( lem ) Overwatch banı yedi. Direk bu konu ile ilgili ticket attım ve durumu belirttim. Geri dönüşleri "incelenecek, suçsuz olduğu kanıtlanırsa açılacak" tarzı bir mesajdı. 2 hafta içindede özür mesajı ile banı kaldırdılar.

@SS Erwin Rommel açılıyor hocam, benim yan çarım ( lem ) Overwatch banı yedi. Direk bu konu ile ilgili ticket attım ve durumu belirttim. Geir dönüşleri "incelenecek, suçsuz olduğu kanıtlanırsa açılacak" tarzı bir mesajdı. 2 hafta içindede özür mesajı ile banı kaldırdılar.
Öyle diyorsanız öyledir.

Sayısız kez hile açtım ve ban yedim, destek ile de iletişime geçtim fakat sizinki gibi bir mesaj alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı