CS:GO telefon numarası paylaşımı nedeniyle VAC ban yemek

• Konuyu başlatan eko1.3
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.605

eko1.3

Kilopat
Selamlar,

Arkadaşımın hesabı durduk yere "telefon numarası paylaşma" sebebiyle VAC ban yedi.
Sadece birkaç oyun oynuyor ve sistemi tertemiz. İş için iş, oyun için oyun bilgisayarını kullanıyor.

Telefon numarası eski Steam hesabında kayıtlıydı ve o hesabı sadece kendisi biliyor/kullanıyor. hile kullanımı kesinlikle yok ve VAC yedi.

Eski bir Steam hesabı olması sebebiyle bir hayli canımız sıkıldı.

Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mıdır? Nasıl bir yol izlemeliyiz?

3 Ay sonra VAC ifadesi profilden silinir mi? Oyunlarda bu VAC ifadesinin bir eksisi olur mu?

Adsız.png

VAC silinmez fakat benim bildiğim a hesabında numaran var aynı numara b de kayıtlı ikisinden birisi yerse diğeride yer şeklinde sonradan VAC yenilmiyor diye biliyorum.

Selamlar,

Arkadaşımın hesabı durduk yere "telefon numarası paylaşma" sebebiyle VAC ban yedi.
Sadece birkaç oyun oynuyor ve sistemi tertemiz. İş için iş, oyun için oyun bilgisayarını kullanıyor.

Telefon numarası eski Steam hesabında kayıtlıydı ve o hesabı sadece kendisi biliyor/kullanıyor. hile kullanımı kesinlikle yok ve VAC yedi.

3 Ay sonra VAC ifadesi profilden silinir mi? Oyunlarda bu VAC ifadesinin bir eksisi olur mu?

Benim kuzenimde aynı sebepten ban yedi. Çok saçma ama gerçek. CS'de 1300 saati vardı :(.

Steam destek ile iletişime geçebilir eminseniz, Steam'de hile kullanılmadığına Ow ban yemişse muhtemelen kaldırılır ancak riot gibi Hardware banı atıldıysa geçmiş olsun iki çöp hesabı var demek.

Hocam nereden anladiniz banin telefon paylaşımı yüzünden olduğunu
Profilindeki kırmızı VAC bilgi bölgesinde bir yere tıklayarak görebiliyorsun.

Selamlar,

Bir telefon numarasını iki Steam hesabına bağlarsanız ve bağladığınız iki steam hesabından biri ban yerse diğer hesapta ban yiyor.

Öyle bir şey olmaması lazım hocam ben VAC banlı hesapla 17 yıllık Steam hesabında aynı numarayı kullanıyorum başka bir sebep olmalı bence.
Vac açıklamasının resmini atar mısın?

VAC silinmez fakat benim bildiğim a hesabında numaran var aynı numara b de kayıtlı ikisinden birisi yerse diğeride yer şeklinde sonradan VAC yenilmiyor diye biliyorum.

2 Hesapta da aynı numara vardı. Ana hesabı kullanıyor, diğer hesabı zaten kullanmıyordu. Şifresi sadece kendisinde var.
Zaten gelen bildirimde kullanmadığı hesabın ban yediği belirtiliyor.. 🤬

Hocam nereden anladiniz banin telefon paylaşımı yüzünden olduğunu

İlk mesaja görüntü ekledim.

Steam destek ile iletişime geçebilir eminseniz, Steam'de hile kullanılmadığına Ow ban yemişse muhtemelen kaldırılır ancak riot gibi Hardware banı atıldıysa geçmiş olsun iki çöp hesabı var demek.
İlk mesaja görüntü ekledim. Telefon numarası paylaşımı ile diyor...

Profilindeki kırmızı VAC bilgi bölgesinde bir yere tıklayarak görebiliyorsun.

Bir telefon numarasını iki Steam hesabına bağlarsanız ve bağladığınız iki steam hesabından biri ban yerse diğer hesapta ban yiyor.

Yukarıda açıklama yaptım.

Öyle bir şey olmaması lazım hocam ben VAC banlı hesapla 17 yıllık Steam hesabında aynı numarayı kullanıyorum başka bir sebep olmalı bence.

İlk mesaja görsel ekledim.

Şimdi numara iki hesapta ekliydi birisi kullanılıyor diğeri duruyordu ve birisi ban mı yedi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı