CS:GO Topluluk Sunucularında VAC Ban

Goldtigertr

Hectopat
Anlamadığım bir biçimde oyuncuları daha rahat görebileyim diye !wallhack @me 1 yaptım ve VAC ban yedim topluluk sunucularında. -issecure veya Steam dışı bir yerden açtınız gibi bir şeyler diyor. Oyunu doğrulayın diyor, yaptım ama gitmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Topluluk sunucularının çoğunda VAC koruması mevcuttur. Eğer hile açtıysanız ban yemeniz normal. Sadece rekabetçi maçlarda hile kullananlar ban yemiyor.

kodları sıfırladım ve dosya bütünlüğünü doğruladım ama açılmadı olay şöyle ben kendi fun serverımda hook basarak basanlara admin hata 1 yapıcaktım sadece 1 el wallhack açtım prooyunun izin verdiği şekilde ama sonraki gün ban yedim bi anda açılmıyorda

Güzel kardeşim sorununu anlatmada aşırı sıkıntılısın.
İlk olarak Forum kurallarını okumanı öneririm. Türkçe kurallarına uymuyorsun.
Technopat Sosyal Kuralları

İkinci olarak Steam profilinde VAC Ban gibi bir olay var mı?
GR9oV2.jpg
Eğer böyle bir sorunun yoksa bağlantıdaki işlemleri uygula.
Disconnected by VAC: You cannot play on secure servers - Multiplayer Connection Issues (PC) - Veri Tabanı - Steam Support

Oyun dosyalarını doğrula.
Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support

Windows güvenlik duvarını sıfırla.
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Windows Defender Güvenlik Duvarı\Varsayılanları geri yükle
  • Başlat>Ayarlar>Güncelleştirme ve Güvenlik sekmesini açın.
Screenshot_1.png
  • Açılan sayfada Windows Güvenliğini açın.
  • Sonrasında Güvenlik duvarı ve Ağ korumasını açın.
Screenshot_2.png
  • Açılan pencerede en aşağıda bulunan Güvenlik Duvarlarını varsayılana geri yükle seçeneğini seçin.
Screenshot_3.png
  • Ayarları sıfırlama penceresi açılacak. Varsayılanları geri yükle seçeneğine basın.
  • Sonrasında çıkan uyarıya Evet diyerek sıfırlama işlemini bitirin.
Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

yok olmuyor herşeyi denedim olmadı
konu kapanabilir silip tekrar yükledim oldu
tekrardan oldu anlamadım açmadım bile hack sadece denemek için girdim çıktım swye yine geldi
allahım yardım edin
içbir maça giremiyorum rekabetçi dışında lütfen sadece normal rekabetçi girebiliyorm yardım edin
vs bile atamıyoruz plss yardım
hiçbirşeye giremiyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı