+right kodu çalışıyor mu afkdan dolayı ban yemeyelimMüziğinizi açın keyfinize bakın.
Cs 2’ye daha gelmedi diye biliyorum. CS:GO’da yapabiliyorsunuz. Afk durmayın, müzik açıp onları umursamamaya çalışın ve onların gittiği yere gitmeyin.+right kodu çalışıyor mu? Afkdan dolayı ban yemeyelim.
Keşke öyle trol gelse, peşimizden geliyorlar, adam vurmuyorlar blokluyorlar. CS 2 oynamıyorum cs go devam.Cs 2’ye daha gelmedi diye biliyorum. Afk durmayın, müzik açıp onları umursamamaya çalışın ve onların gittiği yere gitmeyin.
Ben uzun zamandır öyle birilerine denk gelmedim, trol olursada kendi aralarında eğleniyorlar aralarına bazen bende katılırım hatta. Size geçmiş olsun.Keşke öyle trol gelse, peşimizden geliyorlar, adam vurmuyorlar blokluyorlar. CS 2 oynamıyorum cs:go devam.
Malum son zamanlar da her trollü komik sananlar var çareside yok açıkçası ne yol üretsek sonuç bize kalıyor sabır dilemekten başka çare yokMerhaba, rekabetçi oyun giriyoruz Duo. 3 tane avel geliyor trollüyor. Nisan ayından beri aynılar, ban yemiyorlar. Bu gibi durumlarda ne yapılmalı, kaç dk AFK kalınca oyundan atar AFK kalacağım kalamıyorum.
right kodu nedir?+right kodu çalışıyor mu afkdan dolayı ban yemeyelim
EvetSağolasın, oyun başı anlamıştım 3lü pre olduklarını. Peki ısınma turunda alt f4 atarsak ceza yer miyiz bu gibi durumlarda.
Sürekli sağa dönüyorright kodu nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.