CS:GO uzun süre girmeyince güven faktörü sıfırlanır mı?

kavgacısarhos

Decapat
Daha fazla  
1-2 hafta önce CS:GO için skin changer kullandım ve muhtemelen VAC tespit etti fakat ban yemedim. Güven faktörüm çok iyiyken bir anda kırmızı oldu. Arkadaşlarım ile maça girerken onlara uyarı gidiyor. Maça girsem bile hep toxic oyuncular geliyor. Hesabımda seçkin var. Yakında da CS2 gelecek zaten. Galiba hile/skinchanger yüzünden düşen güven faktörünü düzeltmenin bir yolu yokmuş oyundan soğudum sildim. Acaba birkaç ay sonra veya CS2 geldiğinde güven faktörüm sıfırlanır mı? Sıfırlanmazsa bir daha CS gireceğimi zannetmiyorum.

Skin changer güven faktörünü direkt olarak sıfırlar.
Keşke kullanmasaydınız.
Güven faktörünü yükseltmek çok zor ve zahmetli.
CS 2 çıkınca sıfırlanacağını zannetmiyorum.

Skin changer güven faktörünü direkt olarak sıfırlar.
Keşke kullanmasaydınız.
Güven faktörünü yükseltmek çok zor ve zahmetli.
CS 2 çıkınca sıfırlanacağını zannetmiyorum.

Arkadaş haklı, çoğu YouTuber ve oyuncular sıfırlanmayacağını düşünüyor temiz bir CS2 için.

Steam profil linkini atar mısın? Faktörün ne durumda bakalım.

Steam profil linkini atar mısın? Faktörün ne durumda bakalım.

https://steamcommunity.com/id/derwonn/

Hayır hile ya da skin changer sebebiyle düşen güven faktörü hiçbir şekilde düzelmez. Hesabınız şu anda işaretlendi. Bir süre sonra oyun yasağı yiyeceksiniz.

1 haftadır böyle. Neden hala banlanmadığımı anlamıyorum. Bir an önce banlarlar umarım her an sanki düzelecekmiş gibi bir umut var içimde nefret ediyorum bu durumdan.

Oww aynen dostum dediğin gibi. Normalde faktör kırmızı olur sende komple güven faktörü silinmiş.
71737261-497F-40AF-B3D7-B191A2F103AB.png

Normalde şöyle olması gerekir.

F15C9C28-C649-41D9-ABD5-7EF1B3C72B2F.png

Oww aynen dostum dediğin gibi. Normalde faktör kırmızı olur sende komple güven faktörü silinmiş.
Eki Görüntüle 1867270

Normalde şöyle olması gerekir.

Eki Görüntüle 1867283

O siteye güvenmiyorum güven faktörüm yeşil olduğu zaman da 0 gösteriyordu.

Hayır hile ya da skin changer sebebiyle düşen güven faktörü hiçbir şekilde düzelmez. Hesabınız şu anda işaretlendi. Bir süre sonra oyun yasağı yiyeceksiniz.

Ne kadar bir süre sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı