CS:GO VAC ban attı

Bazı ban yeme sebebpleri,
1-Oyunbozanlık, ( takım arkadaşına sıkarsan ve arkadaşın tarafından reportlanırsan, overwatch banı yiyebilirsin)
2-Skin alım satımı yaparken bazı belli ( hangileri olduğunu hatırlamıyorum) sitelerde yaptığın skin alışverişi tespit edilirse (item alım satımı (trade) banı yersin)

Eğer trade banı yemediysen itemlerini satabilirsin ama acele et trade banını her an yiyebilirsin ne zaman ban geleceği belli olmaz

Itemlerini bir an önce sat, csgo ya giremeyiver boşver ama itemleri SAT!!!!

Eğer itemleri satıp steam hesabında parayı görürsen o parayı csgoda ban yesende steam içinde kullanabilirsin

O paranın artık csgoyla alakası kalmamış oluyo



Aşagıdaki yazı csgo banıyla alakalıdır, item alım satımıyla alakası yoktur.

Eğer küçük bir ihtimalle banının açılmasını istiyorsan ilk önce şudan emin olmalısın, ban yeme sebeplerinin tamamını csgonun resmi sayfasından oku, hiçbirini yapmadığından eminsen ozaman yetkili mercilerin eposta adreslerine hergün 1 kere posta gönder derdini açıkla, ingilizce olursa daha iyi olur, steam destek ekibine ve csgo developer ekibinin epostasını bulursan onada eposta gönder, böyle yaparak haksız banı açılanlar var. Ama kesin sonuç vermez, şansını denemekten zarar gelmez.
 
Son düzenleme:
Kardeşinle aynı odada oynuyorsunuz galiba. Ve tahminen bazen ortak kullanıyorsunuzdur. Bence kardeşinize hile kullandıysan söyle kızmıyacağım sadece destekle uğraşmak istemiyorum boş yere kendimizi üzmeyelim de. Başka türlü konuşursan inkar edebilir çünkü. Eğer yapmadım dediyse sende yapmadıysan her gün iki üstteki arkadaşın dediği gibi mail yollarsın. Belki açılır.
 
Steam'de "Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandınız" bu şekilde yazıyor.



Hocam ilk defa başıma böyle bir şey geliyor 1 tane bıçak var elim de en az 10 k bunu bilerek neden hile kullanayım.



Arkadaşım 28 yaşındayım neden yalan söyleyeyim ve neden envanterimde olan eşyaları kaybedeyim.

Merhaba, öncelikle yaşım 27

yalan söylüyor olamam;
vac ban yediyseniz, CS:GO oyununa bir hile enjekte etmiş olmalısınız ve sistem de bu hileyi algılamış olmalıdır. Başka o veya bu sebepten, vac ban yenemez. Ama eminim siz hile kullanmamışsınızdır; isterseniz bir kuzeninize sorun. O bu konu hakkında bir şeyler biliyor olabilir. İyi forumlar arkadaşlar.
 
Konudaki tüm mesajlarınızı okudum.
Beklediğim cevaplardan biri. Benim evim de 2 tane PC var birisi benim biri de diğer kardeşimin maçlar da hep kardeşimle girerdim hemen hemen bütün maçlar da 1. ben olurum 30,35 kilin altın da vurmazdım. Bir keresin de kardeşim bana hesapları değiştirelim yoksa uyarı alırsın demişti ama nereden bilebilirdim yasaklanacağımı.



Bir de hocam hile nasıl açılır hile programımı var yani indirmem mi gerekiyor.
Bu kısımda kafam karıştı. Kardeşinizle birlikte giriyorsunuz. Kardeşiniz niye hesapları değişmek istiyor ne uyarısı alıyormuşsunuz ki? Acaba kardeşiniz hile açmış olabilir mi sizden habersiz? (sizin hesabınızı kendi bilgisayarına girdiyse ve o bilgisayarda hile varsa ya da sizin hesabınızla hile kullanıldıysa?)

Ayrıca hesabı açtığınız tarihten itibaren herhangi bir maçta tespit edilmiş bir hileden ötürü ban yemiş olabilirsiniz. Hesapta 1 kere bile hile açtıysanız geriye dönük bir BAN atılmış olabilir. (Legit takılan ancak yakayı ele vermiş fosil bir hilecinin geçmiş kayıtlarından kancaya takılmış olabilirsiniz)
 
VAC ban olduğuna emin misiniz? Ocerwatch banı ise hatalı olarak açılır ama VAC ban ise açılmaz.
 
Overwatch hocam.

Overwatch ise o maçtaki VAC inceleme raporunuza bakıp bilgisayarda şüpheli bir şey var mı diye kontrol ederler. Temiz çıkınca özür dilemeli mesajla banınız kaldırılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı