CS:GO VAC ban kalkar mı?

ahududu bey

Hectopat
Ben tam olarak 1355 gün önce CS:GO'da hile açıp ban yedim. O zamanlar oyunuma çok hile denk geliyordu ben de Google CS:GO hile indir yazıp ilk çıkan hileyi kurmuştum. O zamanlar 14 yaşındaydım. Şu an 19 yaşına gireceğim. Üstünden 4 yıl geçmiş bir şekilde bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Artık CS:GO oynamak istiyorum biliyorum oyun bedava ama eskiye göre hileler kat ve kat artmış durumda.

1615678030336.png

Arkadaşım yapmış kuzenim yapmıs veya overwatchdan böyle oldu, otomatik oldu hata oldu kar yağdı güneş açtı ve benzeri yalan bahanelere sığınmadan yaptığın yanlış işi dürüstçe itiraf etme erdemine sahip olduğun için öncelikli olarak seni tebrik ederim güzel kardeşim. Üzücü haber maalesef ban kalmayacak. Yeni bir hesap açıp kurallara riayet ederek oynayabilirsiniz sanırım. Umarım cezalı hesabınızda değerli eşyalarınız yoktur. Bol şanslar

CS go da 6000 saatten fazla oynamış hesabım overwach yapıp rekabetçi maçlara hileden dolayı girmiyordum. Gece topluluk sunucusuna girdim çıktım sabah steamde Vac cezası aldığıma dair uyarı geldi
Erzurum oynunu yüklemiştim item çoğaltmak için cheatengine kullandım CS Go ile alakası olmamasına rağmen CS go dan Vac ban cezası aldım SS video vs kanıt gönderdim cevap bile vermediler bende saldım CS yi 1.6 oynuyorum

Ben tam olarak 1355 gün önce CS:GO'da hile açıp ban yedim. O zamanlar oyunuma çok hile denk geliyordu ben de Google CS:GO hile indir yazıp ilk çıkan hileyi kurmuştum. O zamanlar 14 yaşındaydım. Şu an 19 yaşına gireceğim. Üstünden 4 yıl geçmiş bir şekilde bu banı kaldırmanın bir yolu var mıdır? Artık CS:GO oynamak istiyorum biliyorum oyun bedava ama eskiye göre hileler kat ve kat artmış durumda.

Eki Görüntüle 921168

Kalkmaz ama yan hesap açarak oynayamaya devam edebilirsiniz.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı